08 november 2018

ANBO-leden gaan besparen met Powerpeers

ANBO en Powerpeers gaan samen de energielasten van ANBO-leden verder verlagen. In deze nieuwe samenwerking kunnen ANBO-leden extra voordelig gebruik maken van de schone energie van anderen. Bovendien kunnen ze hun zelfopgewekte energie makkelijk delen via het platform van Powerpeers.

Verlaag de energierekening

De reden dat ANBO voor Powerpeers heeft gekozen is dat ze persoonlijk aandacht geven aan iedere klant en ook hulp bieden bij het overstappen, kortom: de klant ontzorgen. Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO: “Nu de kosten voor energie blijven stijgen kunnen we met Powerpeers echt het verschil maken. Leden besparen direct, waardoor hun bestedingsruimte toeneemt. Voor veel mensen geen luxe. Los daarvan is het fantastisch om écht groene energie te delen, en ik hoop dat we ook op het gebied van duurzaamheid samen nieuwe stappen kunnen zetten.

Ook schone en goedkope energie? Lees meer!

Persoonlijker en transparanter 

“Wij zijn als Powerpeers erg blij met deze samenwerking. ANBO en Powerpeers streven er allebei naar de energiemarkt persoonlijker en transparanter te maken” aldus Raymond van Eck, Managing Director van Powerpeers. “Door deze samenwerking kunnen ANBO leden zónder een grote investering in energiebesparende maatregelen, al een eerste stap zetten op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing maken”.

Samen delen

Powerpeers is het platform voor schone Nederlandse energiebronnen. Klanten kunnen hun eigen keuzes maken: zonne-energie uit de buurt of van familie, windenergie uit de polder en zelfs waterkrachtenergie uit eigen land. Aanbieders van duurzame energie, zoals huishoudens met zonnepanelen op hun dak, hun energie tegen een interessant tarief (4 eurocent extra per kilowattuur) direct kunnen verhandelen via het deelplatform van Powerpeers. Het Nederlandse deelplatform voor zelfopgewekte energie en de belangenorganisatie voor senioren zien veel raakvlakken waarop ze elkaar kunnen gaan versterken.

Powerpeers
Inkomen