03 juli 2019

ANBO helpt duizenden leden met belastingaangifte

ANBO heeft dit jaar duizenden mensen geholpen met hun belastingformulieren. Goed opgeleide vrijwilligers (onze ambassadeurs) kwamen bij de leden thuis om hen te helpen met de aangifte inkomstenbelasting. Maar ook met hun zorg- en huurtoeslag. En naar tevredenheid, want leden gaven de ANBO Belastingservice gemiddeld een 8,5!

Pluim voor alle betrokken vrijwilligers

“Heel mooi deze waardering van onze leden,” aldus Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO. ‘Het geeft niet alleen een goed gevoel dat wij onze leden zo kunnen helpen, maar het is bovendien een dik verdiende pluim voor alle vrijwilligers die onze leden hebben geholpen!’

Leden geven deze service een 8 of hoger!

Uit het tevredenheidsonderzoek blijkt dat 87% van de leden een 8 of hoger geeft voor de kennis van onze vrijwilligers. Bovendien vindt bijna iedereen het contact met de ANBO-vrijwilliger heel goed.

Liane Den Haan: “We hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd om de dienstverlening naar onze leden zo goed uit te voeren. Die inzet werpt nu zijn vruchten af. Maar het betekent niet dat wij nu achterover leunen. We hebben ook bij de vrijwilligers zelf gepeild. Die hebben een aantal zinvolle suggesties gedaan om de dienstverlening komend jaar nog beter te maken. Uiteraard gaan wij daar mee aan de slag!”

Naar overzicht
Inkomen