30 september 2021

ANBO en Google gaan nauwer samenwerken

ANBO en Google slaan de handen verder ineen. We hebben de afgelopen jaren al een aantal keer samengewerkt en gaan dat nu op structurele basis doen. Als lid van ANBO kunt u vanaf nu bijvoorbeeld producten van Google kopen met korting via webwinkel bol.com.

U kunt op deze manier flink besparen. Zo zit op de Nest Mini en de Nest Hub 40% korting, op de Nest Audio 25% en op een Chromebook 10%. Alle informatie over deze producten en de kortingsactie vindt u onder onderstaande knop.

Naar de actie met Google

Google biedt naast deze producten ook gratis diensten, waarmee u bijvoorbeeld makkelijk contact onderhoudt met familie en vrienden of die de hele dag voor vermaak kunnen zorgen. 

Vindt u het bijvoorbeeld ook leuker om de persoon te zien met wie u belt? Met Google Duo kunt u videobellen vanaf uw tablet, smartphone of computer, met één iemand of met een hele groep tegelijk.

Met Google Foto's kunt u online fotoalbums delen. Deze zijn alleen zichtbaar voor uzelf en degenen met wie u deze deelt. Wanneer u dus een album deelt met familie, kan elk familielid hier foto's aan toevoegen die u dan ook meteen te zien krijgt.

U heeft vast stiekem wel eens gedroomd van een persoonlijke assistent aan wie u van alles kunt vragen. Of u nu de weersvoorspelling wilt weten, het laatste nieuws of gewoon een mop wilt horen, uw Google Assistent staat altijd voor u klaar! U kunt de applicatie openen op uw mobiele apparaat en vragen stellen met uw stem. De app die u hiervoor nodig heeft, kunt u downloaden via de Play Store.

YouTube

Kent u YouTube al? Het is een videoplatform waarop u talloze filmpjes kunt bekijken ter vermaak, om nieuwe hobby's te leren of om op de hoogte te blijven. U vindt er video's over koken, sport, doe-het-zelf, bekende tv-programma's, muziek of welk onderwerp u maar wilt. 

Op goo.gle/ervaring vindt u meer informatie over de Google-producten en diensten. Ook vindt u er veel andere tips over hoe technologie deel kan uitmaken van uw dagelijks leven.

Ons laatste nieuws en voordeel in uw mailbox?

Klik op onderstaande button en kies welke nieuwsbrief u wilt ontvangen. 

AANMELDEN

anbo-google-ledenvoordeel-01_0.jpg