Ons aanbod

Thuis bewegen met ANBO: yoga en workouts
Activiteiten

Bewegen met ANBO

Om tijdens de coronacrisis de lange dagen thuis op een leuke en goede manier door te komen, organiseert ANBO verschillende online (gratis) activiteiten. Vanaf 16 maart geeft onze ANBO-collega Monique op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 10.00 uur een stoel-yogales. En vanaf 25 maart is er iedere woensdag om 10.00 uur een work-out van Lynn. Meedoen is gratis en kan gewoon vanuit huis!

bekijk aanbieding
ANBO Vraagjes van vroeger, online kennisquiz
Activiteiten

De ANBO Kennisquiz

Om tijdens de coronacrisis de lange dagen thuis op een leuke en goede manier door te komen, organiseert ANBO verschillende online (gratis) activiteiten. Naast yoga, work-outs en recepten, starten we vanaf maandag 30 maart met de ANBO Kennisquiz: 'Vraagjes van vroeger', voor de nodige afleiding!

bekijk aanbieding
Koken met ANBO, recepten om thuis te maken
Activiteiten

Koken met ANBO

Veel ouderen zijn door het coronavirus aan huis gekluisterd. Activiteiten zijn afgelast en sociale contacten beperkt. Om de dag toch goed door te komen, organiseert ANBO online activiteiten. Naast de dagelijkse stoel-yoga en bewegingslessen komt ANBO nu ook met lekkere en gezonde recepten om thuis te maken.

bekijk aanbieding
ANBO Mini-concerten door Aristakes
Activiteiten

Online mini-concerten

Vanaf maandag 20 april start ANBO met het online uitzenden van gratis mini-concerten. Aristakes Jesayan reist het land door om bewoners van verpleeghuizen met zijn muziek een fijne middag te bezorgen.

Dagelijks worden deze mini-concerten om 16.00 uur uitgezonden via de Facebook-pagina van ANBO.

bekijk aanbieding