Prominent, de stoel die u beweegt

Ontvang 20% korting op de gehele collectie

Al ruim 20 jaar laat Prominent iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een stoel of bank 100% op uw maat gemaakt. Doordat onze zitmeubelen altijd optimale ondersteuning geven, ervaart u wat ultiem zitcomfort is. Het is de plek waar u ’s ochtends uw eerste kopje koffie drinkt en waarin u ’s avonds heerlijk ontspant. En natuurlijk voor alle momenten daartussen. Omdat u uw stoel of bank geheel naar eigen smaak samenstelt, past deze uitstekend in uw interieur. 

Prominent levert unieke relaxstoelen, fauteuils en banken met comfortfuncties. Zij vinden dat iedereen na een ultiem relaxmoment, eenvoudig en energiek uit zijn stoel moet kunnen komen. Om dit te bereiken, werken zij continu aan de ontwikkeling van relaxstoelen en -banken die een optimale balans tussen superieure techniek en design hebben.

Altijd een relaxstoel die bij u past

Door het grote aanbod sta opstoelen, banken en relaxfauteuils is er altijd een Prominent stoel of bank die 100% op jouw wensen aansluit. Zo zijn er stoelen die perfect passen in een landelijk interieur of juist in een modern ingericht huis volledig tot hun recht komen. Alle Prominent stoelen of banken kunt u geheel aanpassen naar uw eigen smaak en ontwerpwensen. Wilt u makkelijker opstaan uit uw stoel, dan biedt een sta-op stoel uitkomst. Het belangrijkste kenmerk van een sta op stoel of opsta stoel is dat deze een vertrouwde hulp is, door bij het opstaan uit je stoel, mee te bewegen.

Voordeel

Speciaal voor het 120-jarig bestaan van ANBO heeft prominent een actie voor ANBO-leden. Zij ontvangen maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. 

Ga met de pagina uit het ledenvoordeelboekje en uw ledenpas naar 1 van de 42 Prominent-winkels en profiteer van 20% korting op de gehele collectie. Klik hier voor meer informatie en voor een winkel bij u in de buurt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen en is geldig t/m 31 december 2020.
 

Leden van ANBO hebben het ledenvoordeelboekje ontvangen bij een ledenpas. 

 

Wil u ook gebruik maken van deze korting, maar bent u geen lid van ANBO? 

Word dan lid.

Prominent stoel

In het kort

  • 20% korting op de gehele collectie
  • 42 winkels in Nederland
  • unieke relaxstoelen