Langer, veiliger en zelfstandiger thuis wonen met Casenio

Ruim €230,- korting op het Casenio pakket

Casenio helpt u graag langer thuis te blijven zonder uw zelfstandigheid te verliezen. Dit doen zij door een aantal kleine (draadloze) sensoren en een huiscentrale te leveren. Deze kunt u zelf instaleren en instellen naar uw eigen wensen en behoeften. Of neem contact met ons op en wij verwijzen u graag door naar onze partners voor een installatieservice.

Het Casenio pakket

Voor u als ANBO-lid hebben wij een pakket samengesteld dat zorgt voor uw veiligheid en een geheugensteuntje, maar dat is nog niet alles. Mocht u nu bestellen dan krijgt u van Casenio nog twee gratis sensoren om het comfort te verhogen. Het Casenio pakket is altijd uit te breiden met andere sensoren.

Uw korting

Dit pakket is te bestellen voor de actieprijs van €2029,99 in plaats van €2259,99 een korting van ruim €230,-. Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2020.

Voor meer informatie of het bestellen van uw pakket kunt u contact opnemen met post@casenio.nl of bel naar de adviseur Guido via het nummer 085-8770099.

Casenio

In het kort

  • Pakket inclusief: huiscentrale, tablet, twee alarmknoppen, alarmknop (armband), rookmelder, multisensor, slimme stekker.
  • Inclusief twee gratis ledlampen ter waarde van €230,-
  • Gemakkelijk te instaleren, geen verbouwing, internet- of telefoonaansluiting nodig.