Een veilige badkamer in één dag? Dat kan nu!

Veilig, comfortabel en zorgeloos douchen in één dag? De Woningwachter maakt het voor u mogelijk

Ondervindt u problemen zoals een hoge instap, een te gladde vloer, weinig ruimte of houvast in uw badkamer? Via ANBO kunt u uw badkamer snel laten renoveren in één dag door onze samenwerkingspartner De Woningwachter.

In één dag een veilige inloopdouche

Zo kan er in één dag een mooie veilige inloopdouche met lage instap worden gemaakt. Bent u gehecht aan uw bad? Geen probleem! Wij plaatsen dan graag een instapbad voor u. Als ANBO-lid krijgt u zelfs 20% korting op alle werkzaamheden.

Lees hier meer informatie

Hoe werkt De Woningwachter?

De Woningwachter werkt samen met ruim 200 vakmensen die zijn geselecteerd op kwaliteit en persoonlijke service. Zij biedt tevens collectieve kortingen bij diverse partners op het gebied van schilderwerk, onderhoud en aanschaf van een CV-ketel, tuinonderhoud, plaatsen van badkamers en toiletten, keukens en vloeren. De Woningwachter is in het bezit van het Senior OK keurmerk.

In vier stappen de vakman die u nodig heeft

  1. U geeft uw aanvraag, uw gegevens en uw lidmaatschapsnummer bij voorkeur door via het e-mailadres info@dewoningwachter.nl, via de website www.dewoningwachter.nl of via het gratis telefoonnummer 0800-1025.
  2. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een prijsindicatie. Eventueel komt één van de vakmensen van De Woningwachter bij u thuis om het werk op te nemen, voor een passende offerte.
  3. Na akkoord komt de vakman van De Woningwachter u ontzorgen van uw werkzaamheden.
  4. Afhankelijk van de duur van en het soort werkzaamheden kan er een voorschotbedrag worden gevraagd

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Woningwachter: via info@dewoningwachter.nl of telefonisch: 0800 1025.

De Woningwachter

In het kort

  • Badkamerrenovatie in één dag
  • 20% korting op de totaal prijs
  • Exclusief voor ANBO-leden