Bestel nu met korting het luxe koffietafelboek PR:OUD - trots op leeftijd

Het koffietafelboek ‘PR:OUD – trots op leeftijd’ is een sprankelend eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van de ouder wordende mens. 352 pagina’s gevuld met inspirerende beelden en verhalen van spraakmakende Nederlanders zoals Paul van Vliet, Noraly Beyer en Maroesja Lacunes. Luxe koffietafelboek, hardcover, hoogwaardig gedrukt & gebonden, afmetingen 26x35x4 cm.

Project PR:OUD

Ervoor zorgen dat het idee dat oud worden iets negatiefs is verdwijnt, dat is het doel van het project 'PR:OUD – trots op leeftijd'. Het luxe koffietafelboek is slechts een van de middelen om hun beweging op gang te krijgen. Met hun beelden en verhalen hopen ze de kijk op ouder worden in de Nederlandse samenleving te veranderen. Dat mensen over oud worden denken: ‘ik kan niet wachten tot het zover is’, dat ze zich verheugen op wat er gaat komen. En dat we ouderen niet afschrijven, maar juist hun waarde zien.

Bekijk de onderstaande video om meer over het project 'PR:OUD – trots op leeftijd' te ontdekken of lees hier meer over het initiatief PR:OUD.

Exclusief voor leden: €30 korting 

Het koffietafelboek 'PR:OUD - trots op leeftijd' is zowel mooi om te geven als te krijgen. Wilt u een preview bekijken van dit prachtige boek? Ga dan naar www.pr-oud.com/the-book.

Als lid van ANBO kunt u het boek nu bestellen voor €65 in plaats van €95 via. Lees hieronder hoe u gebruik kunt maken van deze aanbieding. 

Koffietafelboek PR:OUD | ANBO

In het kort

  • Luxe koffietafelboek
  • 352 pagina’s gevuld met inspirerende beelden en verhalen
  • Een sprankelend eerbetoon aan de ouder wordende mens
  • Exclusief voor ANBO-leden €30 korting