20% korting op slimme gordijnen

Slide: ultiem gemak en comfort

Slimme gordijnen maken uw leven een stuk gemakkelijker. Met Slide opent u de gordijnen vanuit uw stoel of bank met uw telefoon of tablet. Daarnaast stelt u gemakkelijk routines in zodat de gordijnen ’s ochtends vanzelf opengaan en in de avond weer automatisch sluiten.

U kunt met Slide de gordijnen ook altijd nog handmatig blijven bedienen. En met de Touch & Go opent u de gordijnen door er een klein rukje aan te geven. Hiermee activeert u  de motor en de gordijnen openen en sluiten automatisch.

Bent u op vakantie? Met Slide kunt u de gordijnen vanaf uw vakantiestek besturen, zodat het lijkt alsof u thuis bent. En houdt u inbrekers buiten de deur.

Eenvoudige installatie

De Slide is te installeren op uw bestaande gordijnen en werkt zowel op enkele, als dubbele (symmetrische) gordijnen tot 6 meter lang. De installatie van de Slide is eenvoudig en er komt geen boor of gereedschap aan te pas. De Slide app leidt u door het hele installatieproces met videos voor elke stap. En heeft u toch nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Slide door een e-mail te sturen naar support@slide.store 

Aanbieding voor ANBO-leden

ANBO-leden ontvangen 20% korting op de Slide Pro. Normale prijs is €299, u betaalt €239,20.

ANBO Ledenvoordeel | 20 procent korting op slimme gordijnen van Slide

In het kort

  • 20% korting op Slide Pro
  • Eenvoudig te installeren
  • Vanuit uw stoel uw gordijnen openen en sluiten
  • Exclusief voor ANBO-leden