10% korting op verlichting van iLuce

Sfeervolle functionele verlichting

Licht in de donkere dagen met iLuce!

Licht, we kunnen niet zonder. We hebben licht nodig om te kunnen zien, te functioneren en voor ons algemeen welbevinden. Nu er weer steeds minder daglicht is, is goede verlichting binnenshuis heel belangrijk. Niet alleen functioneel om wat te kunnen zien, maar ook om het binnenshuis extra gezellig te maken. Wat is er mooier om deze twee dingen samen te voegen tot mooie, gezellige maar ook functionele verlichting. iLuce geeft licht aan de donkere dagen.

Landelijk tot industrieel 

Al meer dan 50 jaar biedt iLuce een uitgebreide collectie lampen aan. U kunt kiezen uit diverse stijlen, van modern tot klassiek, van landelijk tot industrieel. Net wat het beste bij u en uw interieur past. Ook de lichtbronnen zijn in de webshop te koop, van helder tot warm en in diverse sterkten zodat het past bij uw wensen. Er is altijd een lamp voor uw interieur te vinden.

Korting tot 15 december 

In de webshop iLuce (www.iLuce.nl) kunt u nu als ANBO-lid extra voordelig uw nieuwe lamp shoppen. U krijgt tot 15 december 10% korting op de gehele collectie lampen van iLuce. U kunt hiervoor bij de actiecode ANBO2019 invullen, de korting wordt dan automatisch verrekend.

Bekijk de collectie

iLuce verlichting hanglamp
iLuce verlichting vloerlamp
iLuce verlichting
iLuce verlichting

In het kort

  • 10 % korting op verlichting
  • Geldig tot 15 december
  • Verkrijgbaar via webshop