Korting op uw woonverzekering bij Univé

Bent u nog niet verzekerd tegen storm, inbraak of lekkage? Dan is de opstalverzekering van Univé misschien iets voor u. Met een opstalverzekering verzekert u uw huis zelf. Dus bijvoorbeeld het dak en de muren. De inboedelverzekering van Univé zou ook interessant kunnen zijn: hiermee verzekert u de spullen die ín het huis staan. Univé staat voor zekerheid, geen winstoogmerk en oog voor elkaar. Als ANBO-lid krijgt u 5% korting op de woonverzekeringen van Univé.

Woonverzekeringen

Als lid van ANBO profiteert u van 5% korting op de premie van woonverzekeringen bij Univé. De woonverzekeringen van Univé bestaan uit:

De opstalverzekering 

Hiermee verzekert u zich voor schade aan de woning door bijvoorbeeld brand, neerslag, storm, inbraak of lekkage. Met de opstalverzekering van Univé krijgt u voor schade aan de woning een vergoeding óf de schade wordt hersteld. U kunt kiezen uit een Opstal Basis en Opstal Allrisk.

Meer informatie opstalverzekering

De inboedel verzekering

Hiermee verzekert u zich voor de schade van bezittingen die in het huis staan. U kunt kiezen uit drie varianten: Inboedel Basis, Inboedel All Risk en de Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking.

Meer informatie inboedelverzekering

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

ANBO Ledenvoordeel | Woonverzekering | Univé

In het kort

  • 5% korting op uw woonverzekering
  • Keuze uit verschillende verzekeringen
  • Exclusief voor ANBO-leden