Chef-kok voor een dag

Met de Cooqing Voucher kookt u samen met de chef van uw favoriete restaurant een heerlijk menu voor vrienden en familie. Zo bent u de chef-kok-voor-een-dag in uw ‘eigen’ restaurant.

Leer de fijne kneepjes van het vak van een echte masterchef en laat uw gasten versteld staan van uw culinaire creaties. Zo beleeft u samen met uw gasten het leukste etentje ooit.

Op cooqing.nl vindt u alle aangesloten restaurants. U selecteert het restaurant waar u wilt gaan koken en vraagt met de code op uw voucher de 'Cooqing' aan. Cooqing brengt u vervolgens in contact met de chef, met wie u telefonisch of persoonlijk de details afstemt. Samen met de chef bepaalt u het menu, de datum en het aantal gasten waarvoor u gaat koken.

Het grote moment is daar: de dag van uw Cooqing! Geniet van deze unieke kookbeleving en bijzonder etentje samen met uw vrienden en familie. Bekijk hier hoe bijzonder dat kan zijn.

De Cooqing Voucher kost normaal €89,-, maar als ANBO lid krijgt u nu 25% korting, dus u betaalt €66,75. U ontvangt de korting door de kortingscode ANBO25 te gebruiken tijdens het bestellen van de Voucher op cooqing.nl. Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere kortingen. De Voucher is twee jaar geldig na aankoopdatum. Het eten en drinken van uw gasten zit niet bij de Cooqing Voucher inbegrepen.

cooqing

In het kort

  • 25% Korting
  • Kook samen met de chef-kok in uw favoriete restaurant