Yoga aan zee op authentiek Vlieland

Yoga betekent even tijd voor uzelf nemen. Waar kan dit beter dan op Vlieland? Een weekend lang ontspannen, bezinnen en genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee. Tijdens het weekend heeft u vier yogasessies van 90 minuten.

Naast de yogasessies kunt u ook genieten van de sauna’s en het Turks stoombad in het hotel. Verder kunt u natuurlijk heerlijk uitwaaien op het strand, fietsen door de duinen, dwalen door de bossen.... Geniet drie dagen van prachtige natuur, schone lucht, zeehonden, gezellige dorpjes en pure verwennerij.

Zen

Ervaar het authentieke eilandgevoel van schilderachtig en autoluwe Vlieland en verblijf in WestCord hotel Seeduyn. U komt helemaal zen terug! WestCord Strandhotel Seeduyn is gelegen pal aan het strand en op 1 kilometer van het pittoreske dorpje Oost-Vlieland.

Inbegrepen in het driedaags arrangement: twee overnachtingen inclusief eilander ontbijtbuffet in WestCord hotel Seeduyn, een tweegangendiner op de tweede avond, vier keer een yogasessie van 90 minuten (vrijdagochtend, zaterdagochtend, zaterdagmiddag en zondagochtend), gratis dagdeel gebruik van het wellnesscenter, gratis gebruik van het zwembad, tien procent korting op een behandeling in WellCome Vlieland, een fles mineraalwater op de kamer, gratis babagevervoer van de boot naar het hotel en gratis busvervoer op het hele eiland.

Vertrek 6 en 20 december 2019, 3 en 24 januari, 7 en 21 februari, 6 en 20 maart en 3 april 2020. Prijs is op basis van twee personen. drie dagen vanaf €159,- per persoon.

Meer informatie en boeken: www.kras.nl of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83461.

Vlieland

In het kort

  • 2 Overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 4 yogasessies van 90 minuten
  • 2-gangendiner op de tweede avond