Winterreis naar Winterberg

Voel de magie van de winter met dit speciale arrangement van Vakantiehotel Der Brabander. ANBO-leden krijgen € 100 korting op een verblijf van 6 -10 januari in dit gezellige hotel in Winterberg. Een compleet verzorgde 5-daagse busreis vanaf diverse opstapplaatsen naar Winterberg en terug, excursies*, een welkomstcocktail en vier overnachtingen in een moderne Standaardplus kamer. Elke ochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet en elke avond een heerlijk 3- of 4 gangen diner met keuze uit vijf hoofdgerechten.

Afwisselend programma

U kunt gratis gebruik maken van de fitnessruimte en het verwarmde buitenzwembad. Er is een afwisselend programma met onder andere een fakkeltocht, een wandeling onder leiding van een Nederlandse gids, aprés-ski middag in de skihütte en gezellige avonden met bingo of quiz en muziek.

Het voordeel

ANBO-leden betalen voor dit arrangement € 279 per persoon (normale prijs € 379) op basis van een Standaardplus kamer. Exclusief € 2,50 per persoon toeristenbelasting per nacht (1-persoonskamer op aanvraag). Boeken kan online via www.brabander.nl of telefonisch via 0049 298193 20 (elke dag van 9 tot 21 uur). Vermeld telefonisch wel even ANBO, dan maakt u gebruik van deze mooie aanbieding.

*niet alle excursies zijn gratis

winterberg

In het kort

  • Compleet verzorgde 5-daagse busreis naar Winterberg
  • Inclusief hotelovernachting, ontbijt en diner
  • gratis gebruik fitnessruimte en buitenzwembad