Vierdaagse ANBO KerstCruise naar Newcastle

Ga mee 25 tot en met 28 november 2019 mee naar Newcastle. Geniet samen met andere ANBO-leden van 'wining & dining' aan boord en laat u verrassen door de prachtige stad Newscastle in Engeland!

Met deze Kerstcruise bent u er echt even tussenuit. Het is dé perfecte combinatie van stedentrippen in kerststijl en relaxed varen aan boord van een luxe cruiseferry. Het vakantiegevoel begint al op het moment dat u aan boord stapt!

Zorgeloos reizen

In IJmuiden stapt u aan boord van de luxe cruiseferry van DFDS. Op dit schip vindt u alles voor een zorgeloze overtocht. Maak een wandeling op het dek om vervolgens heerlijk te dineren in één van de restaurants. Drink een afzakkertje in één van de bars en overnacht in uw eigen comfortabele hut. Tenzij u zin heeft om een gokje te wagen in het casino óf om een filmpje te pakken in de bioscoop. De keus is aan u!

Verrassend Newcastle

Newcastle heeft alles voor een perfecte stedentrip. Er zijn veel (gratis) musea, maar u kunt er ook eindeloos en goedkoop shoppen, genieten van authentieke Engelse pubmeals of van culinaire hoogstandjes. U verblijft in het Holiday Inn Express. Een uitstekend hotel met goede ligging. De kamers zijn van alle gemakken voorzien inclusief wifi.

Vooral in de kerstperiode is Newcastle een feest om te bezoeken. De straten en winkels worden versierd welke zorgen voor een gezellige sfeer. Het voordelige Britse Pond maakt het nog leuker! Dé bestemming om te gaan kerstshoppen dus. DFDS kent geen bagagelimiet dus sla uw slag!

Als lid van ons kunt u hier nu gebruik van maken vanaf €119,- per persoon. Dat is inclusief drie overnachtingen (twee aan boord en één in het Holiday Inn Express hotel, een glas prosecco, een diner- en ontbijtbuffet aan boord op de heenreis en ontbijt in het hotel.

Meer informatie of direct boeken

Of bel 0255 54 66 66 onder vermelding van reiscode PHF9AB voor meer informatie.

Onze ambassadeur John de Wolf heeft alvast een kijkje genomen op het schip dat aan het eind van het jaar de kerstcruise maakt:

Newcastle met schip

In het kort

  • Slechts  €119,- per persoon
  • Drie overnachtingen
  • Onze ambassadeur John de Wolf gaat ook mee