Genieten in het Zuiden van Frankrijk

Het spreekwoord ‘Leven als God in Frankrijk’ werd zeker bedacht met de Azuurkust in het achterhoofd. Want de Côte d’Azur, dat zijn prachtige stranden, mondaine badplaatsen en pittoreske vissersdorpjes.

Het Zuid-Franse kustgebied is al decennialang de trekpleister van 'the rich and the famous' dankzij de prachtige azuurblauwe zee, het mooie weer en natuurlijk dankzij prestigieuze evenementen zoals het Filmfestival van Cannes.

Voor de leden van ANBO is een een unieke actie opgezet. U geniet van 15% extra korting met volgende kortingscode: HS15ANBOVENCE. De korting is het hele jaar geldig voor onze vakantiebestemming in Vence en is ook te gebruiken in combinatie met andere kortingen zoals last minute- en langeverblijfskorting tot 30%.

Hoe werkt het?

Zoek via de site van Holiday Suites de bestemming Vence en ga de beschikbaarheid van uw data na. Gevonden? Klik op ‘Zoek nu’; Vul bij het boeken in het veld ‘couponcode’ de code HS15ANBOVENCE in. Uw korting van 15% wordt onmiddellijk toegepast.

Spreekt u liever met een medewerker? De klantenservice van Holiday Suites is bereikbaar op het telefoonnummer: 0032 (0)2 588 03 03, elke dag van 8.00 tot 22.00 uur. Vermeld hierbij uw code HS15ANBOVENCE.

Vence

In het kort

  • 15% korting per boeking
  • Geldig op de vakantiebestemming in Vence
  • Geldig in combinatie met andere acties