5% korting op een zeilreis met zeilschip Eendracht

Zeil mee naar de zon!

Zoek deze winter met zeilschip Eendracht het avontuur en de zon op! Gooi de trossen los en zet koers naar jouw droombestemming.

Vinkt u uw bucketlist af en steekt u met Eendracht de Atlantische Oceaan over? Of doe het rustig aan en hop vanaf Sint Maarten van eiland naar eiland in een prachtig Caribische zeilgebied. Schrijf u in en maak de groep compleet. Zoek een relaxte plaats uit aan dek en geniet van het zeilen op zee. De crew van de Eendracht bestaat vrijwel helemaal uit vrijwilligers. Met veel passie en enthousiasme vertellen zij alles over het schip en de bijzondere reizen die zij hebben gemaakt met Eendracht. Ook leren zij u graag alle kneepjes van het vak. U hoeft dus niet te kunnen zeilen om mee te gaan.

 

Atlantische Oceaan Oversteek: Las Palmas, Gran Canaria -> Sint Maarten

De feestdagen doorbrengen in een dikke kersttrui of in uw korte broek zeilend onder een winterzon? Zeilschip Eendracht vaart in december weg van alle stress en laat haar gasten 2700 mijlen lang genieten van het leven op zee. Spot passerende dolfijnen en leer nieuwe mensen kennen. Zeebenen?! Die krijgt u vanzelf. Zeil mee en beleef het!

21-12-2019 tot en met 12-01-2020, (23 dagen)

Boordprijs:

2-persoonshut € 2.924,00 per persoon
4-persoonshut € 2.595,00 per persoon
Inclusief: onbeperkt koffie, thee en fruit, volpension.

 

Eilandhoppen vanaf Sint Maarten

Gek op reizen en op zoek naar nieuwe vakantiebestemmingen? Stap dan aan boord van de Eendracht en ontdek de gevarieerde en tropische bestemmingen van de Caribbean! Het gebied rond Sint Maarten is een waar zeilersparadijs want de eilanden liggen dicht bij elkaar. Zet koers naar het paradijselijke eiland Anguilla, witte zandstranden, helder blauwe zee en palmbomen!

13-01-2020 tot en met 19-01-2020, (7 dagen) 

Boordprijs:
2-persoonshut € 1.101,50 per persoon
4-persoonshut € 965,- per persoon 
Inclusief: onbeperkt koffie, thee en fruit, volpension.

 

Meer informatie en boeken 

Al de reizen zijn volpension. Boek nu en ontvang 5% korting. Gebruik hiervoor de code anbo bij uw boeking. 

Meer informatie en online boeken 

 of bel naar 010 - 290 50 00.

Eendracht zeilreis