12 dagen busreis Verrassend Duitsland

Prachtige kerstreis speciaal voor ANBO-leden

Duitsland is één van de mooiste landen om de feestdagen te vieren. Natuurlijk zijn er de bekende kerstmarkten, maar tijdens deze reis laat Peter Langhout Reizen u ook de grote diversiteit van Duitsland zien. Maak kennis met indrukwekkende steden als Dresden en München, de natuur van het Ertsgebergte, maar ook kleurrijke en romantische plaatsjes als Nördlingen en Donauwörth. Ontdek het mooie porselein uit Meißen en ga ook een dagje mee naar de Tsjechische hoofdstad Praag.

Uitgebreid dagprogramma

De reis is inclusief een uitgebreid dagprogramma. Zo krijgt u een rondleiding door een gids in Dresden, Praag, Ausburg en München. Daarnaast is de entree voor een bezoek aan de porseleinfabriek in Meißen ook inbegrepen bij deze reis. Op 25 december is er een kerstdiner en op 31 december is er een muziekavond inclusief diner. 

Er is ook nog een mogelijkheid om deel te nemen aan de volgende excursies: Freibergbustour door het Ertsgebergte, Bayreuth, Nördlingen, Donauwörth,

Meer informatie?

Vertrek 22 december nu met 30,- korting per persoon.

Voor boekingen of informatie kijk op Peterlanghout.nl of bel 0172 - 46 88 00.

U kunt gebruik maken van deze actie als u lid bent van ANBO met de actiecode ANBOkerst. Deze code kunt u invullen aan het einde van uw boeking op peterlanghout.nl of doorgeven via: 0172 - 46 88 00.

Winter Ertsgebergte

In het kort

  • Boek nu met 30,- voordeel
  • Rondleiding met gids in Dresden, Praag, Augsburg en München
  • Kerstdiner op 25 december plus feestelijk diner en muziekavond op 31 december