VignetBestellen.nl

Circa 10% korting op milieustickers en vignetten

Gaat u binnenkort op vakantie met uw auto? In sommige landen is een milieusticker en/of tolvignet verplicht. Bij VignetBestellen.nl kunt u snel en gemakkelijk de juiste stickers en vignets aanvragen en uzelf laten adviseren. 

Gaat u naar Duitsland?

Dan kan het zomaar zijn dat u graag een stadscentrum of kerstmarkt bezoekt. Denk dan aan Aken, Dortmund, Keulen of München. Om met de auto deze stadscentra in te mogen, heeft u een milieusticker nodig. Deze is ingesteld om de schadelijke uitlaatgassen van (vooral) oudere auto’s tegen te gaan. U kunt deze milieusticker al in Nederland bestellen. Zo gaat u goed voorbereid op pad. 

Wintersporten in Oostenrijk?

Oostenrijk is natuurlijk hét wintersportland bij uitstek. Al kunt u hier het hele jaar door genieten van schitterende wandelingen, fietstochten en leuke campings. Voor Oostenrijk heeft u een tolvignet nodig. Vroeger was dit een sticker die u op de voorruit van uw auto of camper plakte, tegenwoordig is het een digitaal vignet. Door VignetBestellen.nl  in te schakelen, zorgt u ervoor dat er digitaal, met camera’s langs de wegen, kan worden aangetoond dat u de wegenbelasting hebt betaald. Dit scheelt u veel tijd voor tolpoortjes en zo bent u eerder op de plaats van bestemming. Ook krijgt u dan geen boetes.

Heerlijk genieten in Frankrijk?

Frankrijk is natuurlijk een schitterend land met een heerlijke bourgondische cultuur. Maar voor u in de auto stapt, op weg naar uw vakantiebestemming, is het wel verstandig om een milieusticker aan te schaffen. Zeker wanneer u niet helemaal thuis bent in de Franse taal, kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken. De (online) formulieren die moeten worden ingevuld zijn namelijk allemaal in het Frans of Engels. Vraagt u de milieusticker ook vooral op tijd aan. De levertijd kan, in drukke periodes, wel oplopen tot 6 weken! Heeft u geen milieusticker of heeft u deze niet volgens de geldende richtlijnen opgeplakt? Dan is een boete van € 68,00 zo opgelopen.

En wat denkt u van Zwitserland?

Veel mensen komen, niet zonder reden, graag in de Zwitserse alpen. Voor fanatieke wintersporters maar ook voor mensen die alleen willen genieten van de prachtige uitzichten biedt dit land veel mogelijkheden. Voor het zover is, is het belangrijk dat u goed nadenkt over uw planning. Heeft u alle tijd en gaat u ook voor de schitterende reis naar Zwitserland? Dan heeft u, als u niet op de snelwegen komt, geen tolvignet nodig. Maar wilt u zo snel mogelijk arriveren op de plaats van bestemming? Dan is een tolvignet verplicht. En let op: reist u met de motor, de camper of de auto? Dan heeft u één tolvignet nodig. Heeft u een aanhanger of caravan mee? Dan is een extra tolvignet verplicht. Ook dit tolvignet bestelt u gemakkelijk online.

Uw voordeel

Speciaal voor Anbo-leden heeft VignetBestellen.nl nu een speciale aanbieding: wanneer u de kortingscode “ANBO20” gebruikt, krijgt u circa 10% korting op alle milieustickers en tolvignetten!

Bestellen

Het allergrootste voordeel van de bestelhulp op www.vignetbestellen.nl is dat u uw vragen in het Nederlands kunt stellen, aan mensen die écht verstand van zaken hebben. Dit kunt u 24/7 doen via de klantenservice@vignetbestellen.nl of telefonisch op werkdagen via nummer 020-2149673. Vindt u het prettig om persoonlijk contact te hebben, dan kunt u zelfs terecht op het kantoor in Abcoude.
Raamsticker aanvragen? 

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

ANBO Ledenvoordeel Vignetbestellen

In het kort

  • Circa 10% korting op milieustickers en vignetten
  • U kunt snel en gemakkelijk de juiste stickers en vignets aanvragen
  • Geldig geheel 2020
  • Speciaal voor als u binnenkort op vakantie gaat met de auto
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer