Op vakantie met Holiday Suites

Genieten aan de Belgische kust of ontspannen middenin de natuur van Belgisch Limburg? Het kan allemaal bij Holiday Suites. In samenwerking met Holiday Suites bieden we comfortabele vakantieverblijven aan op bruisende locaties. Ideaal voor een perfecte gezinsvakantie.

Holiday Suites, dat zijn comfortabele vakanties op bruisende locaties! Holiday Suites is de kortste weg naar betaalbaar vakantiecomfort met het hele gezin, vrienden of gewoon romantisch met z’n tweetjes.

Al onze vakantieresidenties bevinden zich op prachtige bestemmingen waar er altijd van alles te beleven valt. Holiday Suites, dat zijn ook vakanties zonder verplichtingen. U kiest niet alleen de dag waarop je toekomt, maar ook het uur. Dus geen gestress meer om op tijd te komen.

Bij Holiday Suites begint het vakantiegevoel meteen!

Hoe werkt het?

Zoek via de site van Holiday Suites uw ideale vakantieverblijf. Gevonden? Klik op 'Boek'. Vul bij het boeken in het veld ‘promotiecode’ de code HS10ANBO in; uw korting van 10% wordt direct toegepast.

Spreekt u liever met een medewerker? De klantenservice van Holiday Suites is bereikbaar op telefoonnummer: 0032 (0)2 588 03 03,. Iedere dag van 08.00 tot 22.00 uur. Vermeld hierbij uw code HS10ANBO.

Holiday Suites

In het kort

  • 10% korting per boeking
  • Geldig op al onze vakantieverblijven in België
  • Ook geldig met andere acties