ANBO Ticketshop

Tot wel 70% korting op uitjes

Trek er deze herfst en winter op uit! Via de ANBO Ticketshop profiteert u als lid van fikse kortingen op uitjes en dagjes weg. Het aanbod is zeer gevarieerd en de korting is gemakkelijk online te verzilveren!

De populairste uitjes van dit moment zijn:

Met meer dan 100 verschillende voordeelacties hoeft u zich niet te vervelen. Daarnaast wordt het aanbod vaak vernieuwd en aangepast op bijvoorbeeld het seizoen. Op die manier kunt u makkelijk een keuze maken en een uitje vinden wat u bij past.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om het volledige aanbod te bekijken.

ER OP UIT MET ANBO - HERFST WINTER
Click outside of the modal to close it

Exclusief voor leden

Let op: het voordeel in de ANBO Ticketshop is exclusief voor leden. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel graag met korting tickets bestellen? Klik dan hier om lid te worden >>

Verzilver uw voordeel met de Ticketshop kortingscode
U kunt als ANBO-lid de kortingscode en de stappen hoe u een uitje kunt bestellen hieronder bekijken als u bent ingelogd op Mijn ANBO.

Inloggen Mijn ANBO
Als u nog niet eerder hebt ingelogd op Mijn  ANBO, dan dient u eerst uw account te activeren. Ga hiervoor naar: www.anbo.nl/mijn-anbo-activeren. Heeft u al eerder ingelogd? Dan kunt u hier klikken om opnieuw in te loggen. Gebruik uw e-mailadres en eigen wachtwoord om toegang te krijgen.

ANBO Ticketshop Herfst

In het kort

  • Tot wel 70% korting op uitjes en tickets
  • Vier zomer in eigen land met deze acties
  • Voordelig naar dierentuin of pretpark met de kleinkinderen
  • Bezoek een museum of boek een workshop met korting
  • Goedkope stedentrips en hotelarrangementen
  • Gemakkelijk online uw voordeel verzilveren
Lees meer