5% korting bij Van der Valk Vakanties

Met Van der Valk Vakanties zijn er veel vakantiemogelijkheden. Wat dacht u van een riviercruise door Nederland, busreizen, stedentrips, groepsreizen of vliegvakanties? 
*Let op: De korting is niet geldig op vliegtickets en speciale thema/artiestenreizen.

Met Van der Valk Vakanties reist u overal vertrouwd, voordelig en verzorgd naar toe! Bovendien ontvangt u als ANBO-lid, bij vermelding van uw lidmaatschapsnummer, 5% korting* bij boeking van een reis.

Let op: Tijdens de coronapandemie wisselt het reisadvies geregeld. Dit kan betekenen dat een reis niet door kan gaan, door een negatief reisadvies. Mocht Van der Valk uw vakantie moeten annuleren ten gevolge van een negatief reisadvies, dan betaalt Van der Valk Vakanties de reissom terug.

Van der Valk: vertrouwd, verzorgd, voordelig

Bij Van der Valk Vakanties weet men hoe belangrijk het is om mensen te laten genieten. Zij geloven er in om mensen comfortabel te laten reizen voor een betaalbare prijs. Het in de familie om goede service te verlenen en aandacht te schenken aan hun gasten, want daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Concert Andre Rieu - Maastricht

In december van dit jaar geven Andre Rieu en het Johan Strauss Orkest voor de allereerste keer diverse kerstconcerten in Maastricht. Wilt u bij dit muzikale evenement zijn? Boek dan snel uw tickets. Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze busreis. 

Meer informatie

10-daagse busreis -Costa Brava

Naast de bekende plaatsen als Gerona en Barcelona bezoekt u ook plaatsen als Figueras, bekend geworden door zijn beroemde inwoner Salvador Dali, Pals en Estartit. Denkt u aan Spanje dan denkt u aan een lekkere temperatuur, maar ook aan heerlijke Spaanse wijnen, olijven en tapas, reden te meer om samen met u leuke excursies te ondernemen.

Op zowel de heen- als de terugreis hebben wij onderweg in Frankrijk een overnachting voor u geregeld, zodat u comfortabel naar Spanje reist. U verblijft maar liefst 7 nachten in het
4* Van der Valk Hotel Barcarola, een heerlijk hotel in het gemoedelijke Sant Feliu de Guíxols.

Meer informatie

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

VD Valk korting

In het kort

  • 5% korting op uw reis
  • Vertrouwd, voordelig, verzorgd
  • Enorm groot aanbod reizen
  • Vliegen, rijden, varen, alles is mogelijk
  • Exclusief voor ANBO-leden