5% korting bij Van der Valk Vakanties

Met Van der Valk Vakanties zijn er veel vakantiemogelijkheden. Wat dacht u van een riviercruise door Nederland, busreizen, stedentrips, groepsreizen of vliegvakanties? Kijk hier voor het volledige aanbod.

Met Van der Valk Vakanties reist u overal vertrouwd, voordelig en verzorgd naar toe! Bovendien ontvangt u als ANBO-lid, bij vermelding van uw lidmaatschapsnummer, 5% korting* bij boeking van een reis.

*Let op: De korting is niet geldig op vliegtickets en speciale thema/artiestenreizen.

Van der Valk: vertrouwd, verzorgd, voordelig

Bij Van der Valk Vakanties weet men hoe belangrijk het is om mensen te laten genieten. Zij geloven er in om mensen comfortabel te laten reizen voor een betaalbare prijs. Het zit in de familie om goede service te verlenen en aandacht te schenken aan hun gasten, want daar draait het uiteindelijk allemaal om.

3-daagse busreis naar Andre Rieu Maastricht - gratis upgrade naar 4* hotel

In 2023 wordt door de wereldberoemde “Koning van de Wals” weer diverse concerten gegeven in zijn geboortestad Maastricht. Geniet op het Vrijthof van de muzikale klanken van deze succesvolle violist en zijn bekende Johan Strauss Orkest. Een magisch spektakel met vele muzikale hoogtepunten.

Gaat u ook mee met deze 3-daagse busreis op 13 juli? Maak een stadswandeling door Aken, een boottocht in Maastricht en breng een bezoek aan Valkenburg. Een reis om niet te vergeten met als hoogtepunt het concert van André Rieu op het Vrijthof. Prijs: vanaf €499,00 per persoon. Kijk hier voor meer informatie.

ANBO-leden ontvangen een gratis upgrade naar een 4* hotel. U verblijft tijdens deze reis in het 4* Art Hotel Superior in Aken op basis van halfpension (ontbijt en diner).

Reserveren uitsluitend telefonisch op telefoonnummer 0172 – 46 96 96. Graag uw ANBO lidmaatschapsnummer vermelden bij het maken van uw reservering.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

VD Valk korting

In het kort

  • 5% korting op uw reis
  • Vertrouwd, voordelig, verzorgd
  • Enorm groot aanbod reizen
  • Vliegen, rijden, varen, alles is mogelijk
  • Exclusief voor ANBO-leden