5% korting bij Van der Valk Vakanties

Met Van der Valk Vakanties zijn er veel vakantiemogelijkheden. Wat dacht u van een riviercruise door Nederland, busreizen, stedentrips, groepsreizen of vliegvakanties? 
*Let op: De korting is niet geldig op vliegtickets en speciale thema/artiestenreizen.

Met Van der Valk Vakanties reist u overal vertrouwd, voordelig en verzorgd naar toe! Bovendien ontvangt u als ANBO-lid, bij vermelding van uw lidmaatschapsnummer, 5% korting* bij boeking van een reis.

Let op: Tijdens de coronapandemie wisselt het reisadvies geregeld. Dit kan betekenen dat een reis niet door kan gaan, door een negatief reisadvies. Mocht Van der Valk uw vakantie moeten annuleren ten gevolge van een negatief reisadvies, dan betaalt Van der Valk Vakanties de reissom terug.

Van der Valk: vertrouwd, verzorgd, voordelig

Bij Van der Valk Vakanties weet men hoe belangrijk het is om mensen te laten genieten. Zij geloven er in om mensen comfortabel te laten reizen voor een betaalbare prijs. Het in de familie om goede service te verlenen en aandacht te schenken aan hun gasten, want daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Kerstconcert Andre Rieu Maastricht op 10 december

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven in 2022 voor de allereerste keer diverse magische kerstconcerten in zijn “eigen thuisstad” Maastricht. Van der Valk vakanties biedt een busreis aan met vertrek op 10 december a.s. inclusief het matinee concert in het MECC. Deze busreis is inclusief twee overnachtingen en diverse extra's.

 ANBO-leden betalen geen reserveringskosten ad € 25,- per boeking.

Kijk hier voor meer informatie over deze reis. Wilt u deze busreis boeken? U kunt uitsluitend telefonisch boeken via (0)172 - 46 96 96. Geeft u wel uw lidmaatschapsnummer door.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

VD Valk korting

In het kort

  • 5% korting op uw reis
  • Vertrouwd, voordelig, verzorgd
  • Enorm groot aanbod reizen
  • Vliegen, rijden, varen, alles is mogelijk
  • Exclusief voor ANBO-leden