Reizen, uitjes en onderweg

Ga met fikse korting op vakantie in binnen- en buitenland. Geniet van diner- en hotelarrangementen bij Fletcher Hotels en krijg korting op bus- en bootvakanties van Van der Valk. Kortom: alles voor een voordelige vakantie! Daarnaast krijgt u als ANBO-lid direct toegang tot onze Fietsvoordeelshop, waarin u minimaal 15% korting krijgt op A-merk fietsen en e-bikes én profiteert van 5 jaar garantie. En u geniet van een halfjaar gratis Fietsersbond lidmaatschap én kunt u talloze fietsroutes bekijken in de Routeplanner-app!

8,5
Ledenvertellen
52 beoordelingen
30 euro korting op een drie-gangen diner voor 2 bij Fletcher | ANBO Ledenvoordeel

50% korting op een 3-gangen diner voor 2 bij Fletcher

De ruim 110 unieke Fletcher Hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. Elk hotel beschikt over een eigen restaurant waar u zich verschillende culinaire specialiteiten goed kunt laten smaken. Boek nu een diner voor 2 personen voor slechts € 29,50

bekijk aanbieding
ANBO Fietsvoordeelshop | ANBO Ledenvoordeel

ANBO Fietsvoordeelshop

Wilt u graag een nieuwe (elektrische) fiets? Koop deze dan via ANBO, want in onze Fietsvoordeelshop krijgt u minimaal 15% korting op de adviesprijs. U heeft keuze uit A-merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina, Union, Koga, Kalkhoff en Cube.

bekijk aanbieding
Voordeel op overnachten bij Fletcher Hotels | ANBO Ledenvoordeel

Voordeel op overnachten bij Fletcher Hotels

Fletcher Hotels, een garantie voor genieten! De Fletcher Hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. U vindt ze aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden. Alle hotels zijn hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving.

bekijk aanbieding
Fietsersbond-er-op-uit-voorjaar

ANBO & De Fietsersbond

ANBO-leden kunnen kennismaken met de Fietsersbond. Door de samenwerking tussen ANBO en de Fietsersbond krijgen onze leden een gratis lidmaatschap van 6 maanden! Dit stopt automatisch.

bekijk aanbieding
VD Valk korting

5% korting bij Van der Valk Vakanties

Met Van der Valk Vakanties reist u overal vertrouwd, voordelig en verzorgd naar toe! Bovendien ontvangt u als ANBO-lid, bij vermelding van uw lidmaatschapsnummer, 5% korting* bij boeking van een reis.

bekijk aanbieding
Korting op uw vakantiewoning | ANBO Ledenvoordeel

Interhome: even weg in eigen land

Meer dan 40.000 vakantiewoningen in 32 landen 10% korting op uw verblijf.
Deze korting is het hele jaar geldig voor alle bestemmingen

bekijk aanbieding
Voordelig tanken | ANBO Ledenvoordeel

Voordelig tanken bij ruim 600 tankstations in Nederland

Ontvang korting op alle brandstoffen met de UnitedConsumers tankkaart
* Als lid van ANBO ontvangt u 10 cent per liter éxtra korting op uw eerste tankbeurt. Zo bespaart u op uw eerste tankbeurt tot 23 cent per liter!

bekijk aanbieding
Tworby | ANBO Ledenvoordeel

Tworby, maakt van uw tweewieler een echte driewieler

Zelfstandig mobiel blijven? Behoefte aan wat meer stabiliteit tijdens het fietsen, maar heeft u nog een goede (elektrische) fiets? De Tworby maakt van uw tweewieler een echte driewieler!
* Alle ANBO-leden krijgen €100 korting op de aanschaf van Tworby en ontvangen gratis een duurzame fietstas!

bekijk aanbieding