ANBO Ticketshop

Kortingen op uitjes tot wel 70% met de ANBO Ticketshop

Via de ANBO Ticketshop kunt u als lid van ANBO profiteren van diverse kortingen op leuke uitjes. Het aanbod is zeer gevarieerd en gemakkelijk online te bestellen. 

Bekijk hier het aanbod 

Ga erop uit

Ga samen met uw partner of vrienden naar de film met 32% korting. Bezoek met uw kleinkinderen het museum Corpus voor €11,25 (normaal €18,75) of stap op een rondvaartboot in Haarlem of Amsterdam. Met meer dan 100 verschillende voordeelacties hoeft u zich niet te vervelen. Daarnaast wordt het aanbod vaak vernieuwd en aangepast op bijvoorbeeld het seizoen. Op die manier kunt u makkelijk een keuze maken en een uitje vinden wat u bij past. 

Hoe werkt het? 

U gaat naar de site van anbo.touchticketshop.nl en bekijkt het aanbod. Ziet u een kortingsactie waar u gebruik van wilt maken klik dan op de actie. U krijgt dan te zien voor hoeveel personen de actie geldig is en tot wanneer. Daarnaast ziet u welke voorwaarden er verbonden zijn aan de actie en extra informatie over bijvoorbeeld de locatie. Vervolgens kunt u uw gegevens invullen en de bestelling uiteindelijk afronden via ANBO Ticketshop. Gebruik hiervoor de code  AB2UGS79 en vergeet niet ook uw ANBO-lidmaatschapsnummer in te voeren.

Voor wie?

De ANBO ticketshop is uitsluitend te gebruiken voor personen die lid zijn van ANBO. Heeft u nog geen lidmaatschap? 

Word lid van ANBO

 

 

Touch Promotions

In het kort

  • Gemakkelijk en online te bestellen
  • Divers aanbod
  • Tot wel 70% korting
Lees meer