Puzzels van 1000 stukjes

Speciaal voor u heeft Bullseye Entertainment drie legpuzzels geselecteerd, die u nu via de ANBO met een exclusieve kortingsaanbieding kunt aanschaffen.

U heeft nu voor slechts € 14,99 (inclusief BTW en verzendkosten) keuze uit een van de onderstaande puzzels:

  • Jheronimus Bosch – De Tuin der Lusten                        (68x48,5 cm) 1000 stukjes
  • Breughel / Rubens – Het Aardse Paradijs                        (68x48,5 cm) 1000 stukjes
  • Johannes Vermeer – Gezicht op huizen in Delft             (68x48,5 cm) 1000 stukjes

 

Daarbij krijgt u bij aankoop van 2 puzzels (voor € 29,98) de 3e puzzel gratis meegeleverd!

U kunt uw bestelling plaatsen door een email te sturen naar sales@bulls-eye-network.nl met daarin uw naam + adresgegevens en de door u gewenste puzzel(s). De bestelling zal binnen 3 werkdagen op het door u gewenste adres afgeleverd worden.
Actie geldig zolang de voorraad strekt.

De Tuin der Lusten (1480-1490):

Deze legpuzzel bevat het middelste deel uit het beroemde drieluik “De Tuin der Lusten” van de 15e eeuwse Nederlandse kunstschilder Jheronimus Bosch. Dit drieluik bestaat in feite uit vier schilderijen aangezien het gesloten drieluik nog een vierde werk toont. De Tuin der Lusten wordt tot de Renaissance gerekend. Het kunstwerk bevindt zich in het Prado museum in Madrid. Deze legpuzzel bestaat uit 1.000 stukjes.

Het Aardse Paradijs met de zondeval van Adam en Eva (ca. 1615):

Het Aardse Paradijs met de zondeval van Adam en Eva vormt een belangrijk onderdeel van de collectie van het Mauritshuis in Den Haag. Aan dit olieverf schilderij hebben Peter Paul Rubens en Jan Brueghel de Oude samen gewerkt. Deze legpuzzel bestaat uit 1.000 stukjes.

Gezicht op huizen in Delft (circa 1658):

Dit beroemde schilderij van Johannes Vermeer is ook wel bekend onder de naam “Het straatje (van Vermeer)”. In het verleden is er nogal eens discussie geweest over de exacte locatie in Delft van het beeld op het schilderij. Het schilderij behoort tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam. Deze legpuzzel bestaat uit 1.000 stukjes.

Puzzels

In het kort

  • Puzzel per stuk  €14,99 inclusief verzending
  • Bij aankoop van 2 puzzels de 3e puzzel gratis
  • Zolang de voorraad strekt