Langer thuiswonen? Regel het met hulp van Onderlinge 's-Gravenhage.

Er is krapte op de woningmarkt. De doorstroming stagneert. Twee kreten die je vaak hoort. Wat betekent dat voor senioren? Wilt u graag in uw huidige (koop)woning blijven en deze aanpassen naar uw wensen? Hier komt best wel wat bij kijken en het levert een hoop vragen op. De Onderlinge 's-Gravenhage helpt u hierbij met een informatief gesprek.

De Onderlinge 's-Gravenhage

De Onderlinge ´s-Gravenhage is een onderlinge waarborgmaatschappij, te vergelijken met een vereniging of coöperatie, waarbij de leden centraal staan. Ze zijn er voor mensen in de tweede levensfase. Zo heeft de Onderlinge de ZilverHuis hypotheek ontwikkeld, een hypotheek gericht op senioren om de overwaarde uit het huis te halen, zonder dat de maandelijkse lasten daardoor omhoog gaan.

Kosteloos en vrijblijvend gesprek

Wilt u graag weten wat uw (financiële) mogelijkheden zijn om uw huis aan te passen? De klantadviseurs van de Onderlinge ´s-Gravenhage gaan graag in gesprek met u om uw wensen en vragen te bespreken en naar uw mogelijkheden te kijken.

Na dit gesprek heeft u meer inzicht in uw mogelijkheden. Heeft u niet de financiële middelen, maar wel voldoende overwaarde in uw huis, kunt u zich vervolgens laten informeren door een onafhankelijke hypotheekadviseur. En mocht de Zilverhuis Hypotheek de beste voor u zijn, dan ontvangt u als ANBO-lid hierbij overigens een korting van € 100,- op de afsluitkosten.

Wilt u toch liever naar een andere woning verhuizen?

Op Woonz.nl, onderdeel van de Onderlinge, vindt u een overzicht van seniorenwoningen in Nederland, van levensloopbestendige woningen en 55+ appartementen tot aanleunwoningen en zorgwoningen in een verzorgingstehuis. U kunt hier ook terecht voor informatie en inspiratie.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

ANBO Ledenvoordeel | De Onderlinge

In het kort

  • Krijg snel inzicht in uw mogelijkheden
  • Kosteloos en vrijblijvend gesprek
  • Eenvoudig afspraak maken
  • Exclusief voor ANBO-leden