Langer thuiswonen? Onderlinge ’s-Gravenhage biedt ondersteuning

Hier komt best wel wat bij kijken en het levert een hoop vragen op. Wat is er mogelijk als u hier bijvoorbeeld de financiële middelen niet voor heeft? Onderlinge 's-Gravenhage (OG) ondersteunt u hierbij met een oriënterend gesprek.

Onderlinge 's-Gravenhage

OG is een onderlinge waarborgmaatschappij, te vergelijken met een vereniging of coöperatie, waarbij de leden centraal staan. Ze zijn er voor mensen in de tweede levensfase. Zo hebben zij de ZilverHuis Hypotheek ontwikkeld, een hypotheek gericht op senioren. Door overwaarde uit het huis op te nemen ontstaat er meer financiële ruimte. En dit zonder dat de maandelijkse lasten daardoor omhoog gaan.

Kosteloos en vrijblijvend gesprek

U komt in aanmerking voor de ZilverHuis Hypotheek als u minimaal 72 jaar bent (en uw eventuele partner ook) en als u overwaarde op uw woning heeft. Wilt u meer weten over de ZilverHuis Hypotheek? Onderlinge ´s-Gravenhage vertelt u meer tijdens een gratis oriënterend gesprek. Voor financieel advies wordt u doorverwezen naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in de buurt. En mocht de ZilverHuis Hypotheek de beste oplossing zijn voor uw wensen, dan ontvangt u als ANBO-lid hierbij overigens een korting van €100 op de afsluitkosten.

Wilt u toch liever naar een andere woning verhuizen?

Op Woonz.nl, onderdeel van OG, vindt een overzicht van seniorenwoningen in Nederland en een overzicht van diensten die het langer thuis wonen ondersteunen. U kunt hier ook terecht voor informatie en inspiratie.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

ANBO Ledenvoordeel | De Onderlinge

In het kort

  • Krijg snel inzicht in uw mogelijkheden
  • Kosteloos en vrijblijvend gesprek
  • Eenvoudig afspraak maken
  • Exclusief voor ANBO-leden