Krijg zicht op uw financiële situatie!

Gaat u in de komende jaren met pensioen? ANBO helpt u om inzicht te krijgen in uw financiële situatie.

MijnGeldzaken.nl geeft voor ANBO-leden een cursus waarbij alle facetten van de pensionering in beeld komen. Dankzij een bijzondere samenwerking kan ANBO deze cursus voor de symbolische prijs van €25,- aanbieden, in plaats van de officiële prijs van €125,-. Hieronder leest u alles over dit unieke aanbod en hoe u zich kunt opgeven.

Keuzes in werk en privé

U staat in uw loopbaan voor steeds meer keuzes. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een verandering van functie, meer of minder werken, eerder stoppen met werken, of bijsparen voor uw pensioen. Deze keuzes zijn vaak afhankelijk van uw huidige financiële situatie en hebben vaak ook gevolgen voor uw salaris of pensioen. Dit geldt ook voor privégebeurtenissen als het kopen van een huis of een auto, trouwen of samenwonen, (studerende) kinderen, een scheiding.

Helder financieel zicht

MijnGeldzaken.nl helpt om helder zicht te krijgen in de huidige financiële situatie en de effecten van levensgebeurtenissen en keuzes tijdens de loopbaan. Helder zicht op de financiële situatie maakt dat er weloverwogen beslissingen genomen kunnen worden, zowel voor nu als later.

Workshop

ANBO biedt u als lid de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van de online-tool, MijnGeldzaken.nl, waarmee u zelf uw financiële situatie in kaart brengt. U ziet meteen ook wat de effecten zijn van mogelijke levensgebeurtenissen en keuzes in werk en privé. Met behulp van uw DigiD is het mogelijk om gemakkelijk uw gegevens in te voeren.

Tijdens een workshop wordt u door een ervaren financieel planner geholpen door het systeem, zodat u precies weet welke mogelijkheden u heeft in de aanloop naar uw pensionering.

Over MijnGeldzaken.nl

MijnGeldzaken.nl heeft veel ervaring en wordt door werkgevers, zowel grote als kleine bedrijven en instellingen, ingezet om medewerkers te informeren over hun financiële situatie. In 2016 won MijnGeldzaken.nl de Pensioenwegwijzer van Wijzer in Geldzaken, een initiatief van het ministerie van Financiën.

Aanmelden

Aanmelden voor de online-tool en het persoonlijk adviesgesprek kan door een mail te sturen naar ledenservice@anbo.nl Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Bekijk hier een flyer met meer informatie

Spaarvarken met muntgeld