Inkomen

ANBO hulp bij aangifte inkomstenbelasting

ANBO Belastinghulp

Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van onze Belastinghulp. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis om u te helpen bij het (digitaal) invullen, controleren en indienen van uw belastingaangifte.

bekijk aanbieding
Voordelig tanken | ANBO Ledenvoordeel

Voordelig tanken bij ruim 600 tankstations in Nederland

Ontvang korting op alle brandstoffen met de UnitedConsumers tankkaart
* Als lid van ANBO-PCOB ontvangt u 10 cent per liter éxtra korting op uw eerste tankbeurt. Zo bespaart u op uw eerste tankbeurt tot 23 cent per liter!

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | De Onderlinge

Langer thuiswonen? Onderlinge ’s-Gravenhage biedt ondersteuning

Er is krapte op de woningmarkt. De doorstroming stagneert. Twee kreten die je vaak hoort. Dat betekent vaak voor senioren dat zij langer thuis moeten blijven wonen. Maar dan moet de woning wel passend blijven bij uw wensen.

bekijk aanbieding
Nabestaandenbox | Ledenvoordeel | ANBO

Laat alles goed geregeld achter met de NabestaandenBox

Leg alles wat uw nabestaanden moeten weten vast in de NabestaandenBox. Van financiën, verzekeringen, bezittingen tot abonnementen, lidmaatschappen, inloggegevens en uitvaartwensen. ANBO-leden ontvangen 20% korting op de box.

bekijk aanbieding

ANBO Zorgcollectief

Met het ANBO Zorgcollectief krijgt u jaarlijks €25 ANBO lidmaatschapsvergoeding bij CZ, VGZ en Univé en tot 10% korting op uw aanvullende zorgverzekering. Daarnaast profiteert u als lid van extra vitaliteitsvoordeel.

bekijk aanbieding
Pensioen inzicht gesprek | ANBO Ledenvoordeel

Pensioen Inzicht Gesprek

Is uw pensioen in zicht, dan staat u voor een aantal belangrijke keuzes. Met Pensioen Inzicht Gesprek van EBC Nederland heeft u snel inzicht hoe u er financieel voor staat, speciaal voor iedereen die een paar jaar voor zijn pensionering zit.

bekijk aanbieding