Korting op huishoudelijke hulp

Betrouwbare huishoudelijke hulp via UWassistent

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp om u te ondersteunen bij het huishouden en het schoonmaken? Dan biedt UWassistent dé oplossing. Het werkt als volgt:

Bij UWassistent staan uw wensen voorop, daarom werkt UWassistent met lokale contactpersonen die samen met u bespreken waar u ondersteuning bij nodig heeft. Uw lokale assistent komt graag bij u thuis langs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. Na dit gesprek gaan zij direct voor u aan de slag om een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp voor u te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen enkele dagen geregeld. De voorgestelde huishoudelijke hulp komt eventueel eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Klikt het tussen jullie? Dan kan de huishoudelijke hulp direct bij u aan de slag.

Uw voordeel

Als lid van ANBO krijgt u korting op huishoudelijk hulp via UWassisten. In plaats van €18,50 per uur, betaalt u nu €17,95 per uur voor een gescreende hulp. Betrouwbaar én voordelig dus!

Uw huishoudelijk hulp aanvragen

Vraag uw hulp met korting aan op uwassistent.nl/anbo óf bel op nummer 0348 - 724 831 voor meer informatie. Uw dient uw ANBO-lidnummer te vermelden om gebruik te kunnen maken van de korting.

Klik hier om dit voordeel te verzilveren >>

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

huishoudelijke hulp
Click outside of the modal to close it
Korting op huishoudelijke hulp UWassistent, nu €17,95

In het kort

  • Huishoudelijke hulp nu €17,95 per uur in plaats van €18,50 per uur
  • Gratis een vrijblijvend gesprek
  • UWassistent: persoonlijke dienstverlening op maat
  • Gescreende en vaste hulp
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer