10% korting bij AXA Home Security

Wilt u ook al uw ramen en deuren met een gerust hart op slot kunnen doen? Met de producten van AXA is dat mogelijk! Wilt u bijvoorbeeld een inbraak werend slot met alle veiligheidskeurmerken? En wilt u dit slot laten monteren? Dan is AXA de juiste partij voor u! Daarbij krijgt u als lid van ANBO ook nog eens 10% korting op de geselecteerde producten en op de montage hiervan!

De geselecteerde producten kunt u hieronder vinden. Ook kunt u meer productinformatie vinden door op de producten te klikken!

Let op: Bij de betaling moet u uw lidmaatschapsnummer invullen om gebruik te kunnen maken van de kortingsactie.

AXA: Kwaliteit, veiligheid en comfort

Met bijna 120 jaar ervaring, is AXA Home Security een begrip als betrouwbare Nederlandse leverancier van hang- en sluitwerk. AXA heeft in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd en is daarmee specialist op het gebied van diverse (veiligheids)producten voor het openen en sluiten van deuren en ramen.

Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: deurbeslag, deursloten, cilinder, deurdrangers en nog veel meer!

De producten van AXA worden verstrekt via Veiligheids-sloten.nl. In onderstaand filmpje kunt u zien wat de werkwijze is van Veiligheids-sloten.nl en wat zij doen en waarom.

AXA en veiligheids-sloten.nl

AXA werkt nauw samen met vaste partner veiligheids-sloten.nl. Waar AXA fabrikant is van de sloten, is veiligheids-sloten verkoper van deze producten. AXA levert dus de producten aan veiligheids-sloten.nl. Als vaste partner verzorgt veiligheids-sloten.nl ook de montage van de producten van AXA. En ook daarop krijgt u als ANBO-lid maar liefst 10% korting!

Check uw sloten!

Natuurlijk sluiten we de ramen en doen we de deuren op slot als we even het huis uit gaan. Maar is dat wel veilig genoeg? Zonder goede sloten is een inbreker met een koevoet, schroevendraaier of kerntrekker zó binnen. Wat is het juiste hang- en sluitwerk voor uw huis?

Een goed slot openbreken duurt soms wel vijf minuten langer dan een verouderd slot. En tijd is de grootste vijand van inbrekers; hoe langer ze erover doen om binnen te komen, hoe groter de kans is dat het misgaat. Goede sloten zijn dus dé manier om inbraak te voorkomen.

Wilt u meer informatie over het checken van uw sloten? En wilt u weten hoe u zelf een check kunt uitvoeren? kijk dan op onderstaande pagina! 

Sloten check pagina

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Axa korting

In het kort

  • 10% korting op de producten van AXA
  • 10% korting op montage door partner 'veiligheids-sloten.nl'
  • Veiliger wonen door middel van kleine aanpassingen
  • Geef inbrekers geen kans
  • Exclusief voor ANBO-leden