Hulpmiddelen

Axa korting

10% korting bij AXA Home Security

Wilt u ook al uw ramen en deuren met een gerust hart op slot kunnen doen? Met de producten van AXA is dat mogelijk! Wilt u bijvoorbeeld een inbraak werend slot met alle veiligheidskeurmerken? En wilt u dit slot laten monteren? Dan is AXA de juiste partij voor u! Daarbij krijgt u als lid van ANBO ook nog eens 10% korting op de geselecteerde producten en op de montage hiervan!

bekijk aanbieding
15% korting op Bo, ik ben ok – Handige telefonische alarmmelding

15% korting op Bo, ik ben ok – Handige telefonische alarmmelding

Bent u alleenwonend en gezond? Maar heeft u af en toe wel de angst dat als er iets met u gebeurt, u dan wellicht een langere tijd alleen ligt zonder hulp? Dan biedt Bo u een handige en betrouwbare dienst op uw telefoon aan. Eenvoudig te installeren en geen kastjes of knoppen nodig.

bekijk aanbieding
anbo-iphone-voor-beginners-boek

€5 korting op het boek iPhone voor beginners

Niemand ontkomt er meer aan: de smartphone. Er kan zoveel mee, maar hoe gebruikt u hem goed en veilig? Welke knop is ook alweer waarvoor, en welke soort e-mails zijn niet te vertrouwen? Smartphones kunnen soms best wel ingewikkeld zijn. Gelukkig is er een oplossing: het boek iPhone voor beginners. voor u als lid van ANBO met €5 korting!

bekijk aanbieding
De Woningwachter | ANBO Ledenvoordeel

De Woningwachter | Uw partner voor al uw onderhoud

Wilt ook zo lang mogelijk blijven genieten van uw (t)huis? Het liefst zelfstandig? De Woningwachter kan u hiermee helpen. Denk bijvoorbeeld aan alle noodzakelijke woningaanpassingen en alle voorkomende werkzaamheden.

bekijk aanbieding
ANBO | Reisgids mantelzorg | Ledenvoordeel

Korting op Reisgids Mantelzorg

Bent u al bekend met de Reisgids Mantelzorg? Deze uitgave kan u helpen om de weg te vinden in de wereld van mantelzorg. Volgens de auteurs is dat ‘hard nodig’ omdat zij zelf hebben ervaren hoe makkelijk je kunt verdwalen in ‘het oerwoud van regels, instanties en emoties waarmee je te maken krijgt’.

bekijk aanbieding
Oog voor Oren | ANBO Ledenvoordeel | 100 euro korting

Oogvoororen.nl - audicien aan huis

Bij oogvoororen.nl - de audicien aan huis - krijgt u als ANBO-lid korting op uw hoortoestel of een jaar lang gratis hoortoestelbatterijen.

bekijk aanbieding
Korting op een smartwatch | ANBO Ledenvoordeel

50% korting op een smartwatch

Als ANBO-lid krijgt u maar liefst 50% korting op een Connected Life smartwatch en dat betekent dat u slechts €64,95 betaalt in plaats van €129,95. Daarnaast profiteert u van installatiegarantie: hulp bij de installatie van uw slimme horloge, indien gewenst. Deze handige (autonome) smartwatch is voorzien van een telefoon- en SOS-functie en GPS. Waardoor u anderen altijd kunt laten weten waar u bent en dat u hulp nodig heeft!

bekijk aanbieding
De Woningwachter | Veilige badkamer | ANBO Ledenvoordeel

De Woningwachter zorgt voor een veilige badkamer

Een veilige badkamer is populairder dan ooit tevoren. Logisch ook. Een val in de badkamer pakt vaak heel vervelend uit. Met een veilige badkamer geïnstalleerd door De Woningwachter verkleint u de kans hierop aanzienlijk.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Rookmelders

Korting op installatie van rookmelders via ANBO Assistent

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om op elke verdieping een rookmelder te hebben. Heeft u nog geen rookmelders op elke verdieping? Neem dan contact op met ANBO Assistent, dan kunt u de rookmelders én de installatie direct regelen. Wel zo veilig.

bekijk aanbieding