10% korting op uw multifocale bril

Korting bij Charlie Temple

Bent u toe aan een nieuwe bril? Als ANBO-lid krijgt u 10% korting op een multifocale bril naar keuze bij Charlie Temple!

Charlie Temple zorgt goed voor uw ogen. Zij verkopen online de beste kwaliteit brillen op sterkte, voor een gunstige prijs. Heeft u zowel een bril voor veraf, als een leesbril nodig? Voor €45,- heeft u al een complete bril inclusief multifocale glazen op sterkte. En speciaal voor ANBO-leden 10% korting!

Heb ik een multifocale bril nodig?

Heeft u een bril voor veraf, maar ziet u dichtbij ook steeds minder scherp? Dan zijn de multifocale brillen van Charlie Temple de oplossing. Met deze glazen ziet u zowel van dichtbij als veraf scherp! Zo heeft u maar één bril nodig voor elke situatie.

Waarom Charlie Temple?

Kwaliteit: de brillen van Charlie Temple worden in-house ontworpen. De monturen zijn gemaakt van handgemaakte materialen van hoge kwaliteit zoals gepolijst hoogwaardig cellulose acetaat en Japanse titanium. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig, organisch glas dat de beste bescherming en visueel comfort biedt.

Voordelig: Doordat Charlie Temple haar monturen zelf ontwerpt en de glazen zelf slijpt in Rotterdam, hoeven zij niet te betalen voor dure merkrechten en de locatie. Daarnaast hebben ze geen winkels in dure winkelcentra, waardoor ze de overige kosten ook laag kunnen houden.

Exclusief voor ANBO-leden 

Hoe ontvang ik de korting? Ga de website van Charlie Temple om een multifocale bril te bestellen. Vervolgens selecteert u de bril die u wilt. Voeg vervolgens uw sterktes in en plaats bij het afrekenen de kortingscode: ANBO19. Er wordt 10% korting berekend op de gehele bestelling.

Bekijk hier de collectie 

Algemene voorwaarden

  • Korting geldig bij een minimale orderwaarde van €45,-
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen
  • De korting is niet inwisselbaar tegen contanten
  • Korting kan maar één keer gebruikt worden per ANBO-Lid
  • Deze actie is geldig t/m 31 januari 2020
Bril Charlie Temple

In het kort

  • 10% korting op een multifocale bril
  • keuze uit diverse monturen
  • online bestellen