10% korting bij Vers aan Tafel Maaltijdservice

Geniet van ambachtelijke maaltijden

Geniet als lid van ANBO met korting van de maaltijden van Vers aan Tafel.

U heeft keuze uit meer dan 160 maaltijden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. Ook zijn er diverse speciale maaltijden,  zoals gemalen of zoutarm, te bestellen. 

Tijdelijke actie: De lente op uw bord!

Het is lente! Een periode waarin de bloesems de bomen sieren, de vogels vrolijk zingen en de zon zich weer vaker laat zien. Bij Vers aan Tafel zijn we dol op het voorjaarsseizoen. Kies ook in het voorjaar de vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel. Ervaar de lente op uw bord en bestel de nieuwste seizoensbox met zes heerlijke voorjaarsgerechten nu met € 5,- extra korting!­

Bij Vers aan Tafel zijn we dol op het voorjaarsseizoen. Onze chef-koks hebben een seizoensbox samengesteld met zes verschillende voorjaarsmaaltijden. Bereid met heerlijke seizoensgroenten die rechtstreeks van eigen bodem komen. Hieronder leest u welke zes gerechten u in de nieuwste seizoensbox kunt vinden.

Bestellen

Bij Vers aan Tafel is bestellen altijd vrijblijvend. U heeft geen (periodieke) afnameverplichting. De maaltijden worden op een vaste werkdag bezorgd door de eigen bezorgdienst. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer.

U kunt online, maar ook telefonisch uw bestelling doorgeven, wel zo prettig en gezellig. 

  Uw voordeel

  ANBO-leden genieten 10% korting op de maaltijden van Vers aan Tafel. Bij de maaltijden kunt u soepen, desserts en eiwitrijke lekkernijen bestellen. Hier ontvangt u geen korting op.

  anbo-vers-aan-tafel-voorjaarsbox

  Exclusief voor leden

  Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

  ANBO Ledenvoordeel | Vers aan Tafel

  In het kort

  • 10% ledenkorting op alle maaltijden
  • Geen (periodieke) afnameverplichting
  • Gratis thuisbezorgd door eigen bezorgers
  • Dieetmaaltijden zoals gemalen en zoutarme maaltijden
  • Exclusief voor ANBO-leden