10% korting bij Vers aan Tafel Maaltijdservice

Geniet van ambachtelijke maaltijden

Geniet als lid van ANBO met korting van de maaltijden van Vers aan Tafel.

U heeft keuze uit meer dan 160 maaltijden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. Ook zijn er diverse speciale maaltijden,  zoals gemalen of zoutarm, te bestellen. 

Tijdelijk te verkrijgen: Kerstmaaltijden

Een heerlijk en feestelijk gerecht op tafel toveren voor Kerstmis? Schuif de kookzorgen opzij en laat u verwennen, want de ervaren chef-koks van Vers aan Tafel hebben ook dit jaar weer 3 speciale kerstmaaltijden voor u bereid. Het enige wat u hoeft te doen is de tafel mooi dekken, de maaltijd opwarmen en genieten. U heeft keuze uit een hertenstoofpot, vegetarische risotto en kabeljauw in citroenbotersaus. U bestelt ze - met ANBO korting hier. Tip: Om de maaltijden met kerst in huis te hebben is het doorgeven van de bestelling vóór 15 december aan te raden. Op = op.

Bestellen

Bij Vers aan Tafel is bestellen altijd vrijblijvend. U heeft geen (periodieke) afnameverplichting. De maaltijden worden op een vaste werkdag bezorgd door de eigen bezorgdienst. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer.

U kunt online, maar ook telefonisch uw bestelling doorgeven, wel zo prettig en gezellig. 

  Uw voordeel

  ANBO-leden genieten 10% korting op de maaltijden van Vers aan Tafel. Bij de maaltijden kunt u soepen, desserts en eiwitrijke lekkernijen bestellen. Hier ontvangt u geen korting op.

   

   

  ANBO Ledenvoordeel | Vers aan Tafel | Logo

  Exclusief voor leden

  Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

  ANBO Ledenvoordeel | Vers aan Tafel

  In het kort

  • 10% ledenkorting op alle maaltijden
  • Geen (periodieke) afnameverplichting
  • Gratis thuisbezorgd door eigen bezorgers
  • Dieetmaaltijden zoals gemalen en zoutarme maaltijden
  • Exclusief voor ANBO-leden