10% korting bij Vers aan Tafel Maaltijdservice

Vers aan Tafel Maaltijdservice.

Al meer dan 20 jaar bereiden de chef-koks van Vers aan Tafel Maaltijdservice op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. Zoals thuis, maar dan in iets grotere pannen natuurlijk. De chef-koks van Vers aan Tafel kiezen bewust voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen. Zij koken zoveel als mogelijk zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen en gebruiken alleen pure ingrediënten. Ook selecteren zij zoveel mogelijk lokale telers, groenten uit het seizoen en vis uit duurzame vangst.

Genoeg keuze

Met meer dan 170 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook voor maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. Naast de ‘reguliere’ maaltijden zijn er ook vegetarische maaltijden en maaltijden in kleinere porties verkrijgbaar. Mensen met kauw- of slikproblemen of wie zoutarm eet, kunnen ook bij Vers aan Tafel terecht. Speciaal voor deze doelgroep is een assortiment ontwikkeld met gemalen en zoutarme maaltijden. Ook zijn er verschillende eiwitverrijkte producten beschikbaar die u naast de maaltijden kunt gebruiken, zoals cake, ijsjes en sapjes. Deze tussendoortjes zijn niet alleen heel lekker, ze leveren u ook veel extra eiwitten in een kleine portie.

Zo werkt de maaltijdservice van Vers aan Tafel

Bij Vers aan Tafel heeft u geen periodieke afname verplichting. U bestelt minimaal zes maaltijden, eventueel aangevuld met soepen, desserts en/of eiwitverrijkte tussendoortjes. 

De maaltijden worden op een vaste werkdag gratis bij u thuisbezorgd door het eigen bezorgteam van Vers aan Tafel. Per postcodegebied is er een vaste dag voor de bezorging van de maaltijden. Via de postcodecheck op www.versaantafel.nl kunt u zien wanneer Vers aan Tafel bij u in de buurt bezorgt. Via de e-mailservice én sms-service krijgt u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging de bezorgtijd van de maaltijden door. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer.

Gezonde voeding

Goede voeding is van onschatbare waarde voor een fit en vitaal leven op oudere leeftijd. Het ondersteunt niet alleen ons fysieke welzijn, maar heeft ook een effect op onze mentale en emotionele gezondheid. Het bevordert de zelfstandigheid en zorgt ervoor dat leeftijd geen belemmering vormt voor het behouden van een volwaardig en onafhankelijk leven.

Actie! Fit en Vitaal maaltijdbox

Als lid van ANBO ontvangt u nu extra korting! Probeer nu de Fit & Vitaal maaltijdbox met zes eiwitrijke maaltijden voor slechts € 32,50! Reguliere prijs: €48,81. Wees er snel bij, want de actie loop tot en met 21 juli 2024.

Uw voordeel

ANBO-leden genieten 10% korting op de maaltijden van Vers aan Tafel. Bij de maaltijden kunt u soepen, desserts en eiwitrijke lekkernijen bestellen. Hier ontvangt u geen korting op.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

ANBO Ledenvoordeel | Vers aan Tafel

In het kort

  • 10% ledenkorting op alle maaltijden
  • Geen (periodieke) afnameverplichting
  • Gratis thuisbezorgd door eigen bezorgers
  • Dieetmaaltijden zoals gemalen en zoutarme maaltijden
  • Wekelijks een vaste dag bezorgd
  • Exclusief voor ANBO-leden