Korting op uw vervoersverzekeringen bij Univé

Met Univé stelt u uw verzekeringspakket op maat af

Bij onze partner Univé kunt u terecht voor al uw vervoersverzekeringen. U bepaalt zelf welke verzekeringen u nodig heeft, zodat u altijd een verzekeringspakket op maat heeft. 

Univé staat voor zekerheid, geen winstoogmerk en oog voor elkaar. Als ANBO-lid krijgt u maar liefst 5% korting op de vervoersverzekeringen van Univé. En heeft u advies nodig? Met 100 Univé winkels in Nederland is er ook altijd een winkel bij u in de buurt. 

Veilig op Weg met Univé

Nederlanders scoren hoog wanneer het gaat om veilig rijden. Althans, wanneer zij hun eigen rijgedrag een score moeten geven. Volgens onderzoek van MarketResponse in opdracht van Univé waarderen Nederlanders hun eigen rijgedrag met een gemiddelde van 7,6. Ruim 60% van de 1007 respondenten gaf zichzelf een 8 of hoger. Ook hun partners en ouders kunnen met gemiddelden van 7,6 en 7,2 rekenen op een mooie beoordeling. Dat geldt een stuk minder voor andere weggebruikers, want over de rijstijl van ‘de gemiddelde Nederlander’ zijn Nederlanders een stuk minder enthousiast. 

Rijgedrag meten 

Univé snapt dat je je niet zomaar in het verkeer begeeft. Daarom is het des te belangrijker dat wij er samen alles aan doen om aan elkaar te denken en om het voor elkaar veilig te maken. Dat doen we het beste door de risico’s te voorkomen. En daar draagt Univé graag aan bij. Met de Univé app, krijgen autoverzekerden via hun gebruikersapp inzicht in hun daadwerkelijke rijgedrag. En mocht er toch iets gebeuren dan bent u bij Univé goed verzekerd. Zo maken we samen het verkeer een stukje veiliger voor iedereen en zorgen we dat u u zekerder in het verkeer voelt.

Download de Veilig op weg app

Kijk al wat u zelf kunt doen om veilig te zijn in het verkeer: https://www.unive.nl/auto/veilig-in-het-verkeer of download de Univé app met Veilig op Weg via https://www.unive.nl/autoverzekering/veilig-op-weg. Met veilig rijgedrag krijgt u tot 10% korting op uw Univé-autoverzekering.

Uw auto op maat verzekeren​

Bij Univé bepaalt u zelf hoe compleet u uw auto verzekert. Van WA of WA Beperkt Casco tot all risk. En bij schade staan zij dag en nacht voor u klaar. Bovendien kan uw no-claimkorting oplopen tot 80%. 

Uw motor verzekeren zoals u het wilt

U bepaalt zelf hoe compleet u uw motor verzekert. Van WA tot All Risk. En kiest u voor Beperkt Casco of All Risk? Dan is de schade aan uw accessoires tot € 500,- gratis meeverzekerd. Schade aan uw motorkleding en helm zelfs tot € 1.000,- per polis.

Heeft u al een auto of andere motor bij Univé verzekerd? Dan kan uw no-claimkorting voor de nieuw te verzekeren motor direct oplopen tot 80%. De Univé-motorverzekering heeft bovendien verschillende aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor pech onderweg en juridische geschillen in het verkeer.

Uw bromfiets of scooter op maat verzekeren

Met de bromfietsverzekering bepaalt u zelf hoe compleet u uw bromfiets, (elektrische) scooter of snorfiets verzekert. Van WA, Beperkt Casco (WA+) tot All Risk. U profiteert direct van 50% no-claimkorting die kan oplopen tot 75%. En kiest u voor Beperkt Casco of All Risk? Dan zijn bij schade of diefstal de helmen van u en uw passagier samen tot € 150,- meeverzekerd en uw accessoires ook tot € 150,-

Uw oldtimer auto of motor verzekeren?

De oldtimerverzekering is er als WA, WA+ en All Risk-verzekering. Voor uw oldtimer bromfiets of tractor is er de WA-dekking.

Een fietsverzekering voor iedere fiets

Met de fietsverzekering verzekert u uw fiets voordelig tegen aanrijdingen, diefstal en andere beschadigingen. Van stadsfiets, elektrische fiets tot mountainbike. U kunt altijd rekenen op de service van Univé, ook als u een tweedehands fiets heeft. Neemt u tijdens uw vakantie in het buitenland graag de fiets mee? Bij Univé is uw fiets wereldwijd verzekerd. Aanvullend kunt u Pechhulp Fiets, een haal- en brengservice van Univé, meeverzekeren.

Met de camperverzekering heeft u uitstekende service

Uw camperverzekering stelt u eenvoudig zelf samen. Zo bepaalt u hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn. We staan dag en nacht voor u klaar als u schade aan uw camper oploopt. En u kunt kiezen uit drie varianten van de camperverzekering: van WA tot All Risk.

Uw caravan zeer compleet verzekerd

Gaat u met de caravan of vouwwagen op reis? De caravanverzekering van Univé zorgt voor een onbezorgde vakantie. Zo bent u het hele jaar door goed verzekerd tegen diefstal, brand en schade door een ongeluk, storm of aanrijding in de Benelux. Met de toercaravan of vouwwagen bent u zelfs tot een half jaar verzekerd in alle groenekaartlanden.

Meerdere verzekeringen via Univé? Profiteer dan ook van de pakketkorting

Wanneer u meerdere soorten schadeverzekeringen afsluit bij Univé, krijgt u namelijk tot 10% pakketkorting op uw totale premie. Benieuwd wat u kunt besparen? U leest er hier alles over.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

ANBO Ledenvoordeel | Vervoersverzekering | Univé

In het kort

  • 5% korting op Univé vervoersverzekeringen
  • Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting
  • Altijd in de buurt met 100 winkels
  • Exclusief voor ANBO-leden