Tot €66,- korting bij DELTA Energie

U kunt als ANBO-lid een contract met vaste prijzen voor 1 of 3 jaar bij DELTA Energie afsluiten. Een contract met vaste prijzen geeft zekerheid: u sluit prijsstijgingen uit. Speciaal voor ANBO-leden geeft DELTA Energie 50% korting op de vaste leveringskosten. Uw voordeel kan hiermee oplopen tot €66,- per jaar bij een driejarig contract voor stroom en gas! En groene stroom is bij DELTA Energie natuurlijk standaard.

Wie is DELTA Energie?

DELTA Energie is al meer dan 100 jaar dé Zeeuwse energieleverancier. 80% van de Zeeuwen is klant bij DELTA Energie. Maar ze zijn ook landelijk actief.

Toch is DELTA Energie een relatief kleine speler op de energiemarkt en dat maakt ze flexibel en klantgericht. Hun klantenservice is zoals de Zeeuwen zijn: nuchter, efficiënt en vriendelijk. 

Al op 1 januari 2016 zette DELTA Energie in één keer alle klanten over op groene stroom. Daarnaast ondersteunt men het voor CO2-reductie belangrijke werk van verschillende natuurorganisaties. Ook is DELTA Energie partner van tientallen energiecoöperaties waarin buurt- of dorpsbewoners gezamenlijk groene stroom opwekken en werken ze samen met pioniers op het gebied van duurzame energie. Zo koopt ze bijvoorbeeld groene stroom in van de getijdencentrale in de Oosterschelde stormvloedkering die stroom opwekt met de kracht van eb en vloed.

Let op!

Wanneer u overstapt op een andere energieleverancier, dient u een aantal zaken goed in de gaten te houden zoals uw opzegtermijn bij uw huidige leverancier of een eventuele opzegvergoeding. Al deze informatie en meer over het overstappen op een andere energieleverancier, vindt u via onderstaande button.

Meer informatie overstappen

Meer informatie

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

DELTA korting

In het kort

  • Tot €66 korting per jaar
  • 100% Groene stroom
  • Flexibel, veelzijdig en klantgericht
  • Al meer dan 100 jaar dé Zeeuwse energieleverancier
  • Exclusief voor ANBO-leden