Met ANBO en Powerpeers

We zijn op zoek gegaan naar een goede, goedkope en groene energiepartner met een mooi aanbod voor ANBO-leden. Maak nu kennis met Powerpeers.

Tot voor kort was de enige oplossing voor goedkopere energie jaarlijks overstappen naar een an­dere leverancier. De ervaring leert dat maar weinig mensen dit doen. En als je dat wél doet, is het ieder jaar weer een vervelende klus. Daarom wilden we een blijvend voordelige oplossing voor onze le­den.

Bereken direct uw voordeel

Wat is Powerpeers?

Powerpeers is een nieuw energiebedrijf dat helemaal past in de huidige tijd. U kunt via Powerpeers zelf bepalen van wie u energie wilt ontvangen. Bijvoorbeeld van uw familie, vrienden of buren met zonnepanelen. Heeft u zelf zonnepanelen? Dan kunnen andere klanten van Powerpeers kiezen om stroom van u af te nemen.

Schijnt de zon niet en/of is het windstil? Geen probleem! Powerpeers garandeert dat uw koelkast, wasmachine en verwarming het altijd blijven doen. Onder meer door middel van windmolenparken op zee.

In 2018 is Powerpeers door Pricewise verkozen tot beste groene energieleverancier.

Toekomstige generaties

Een ander belangrijk punt is duurzaamheid. Powerpeers en ANBO vinden het belangrijk om bij te dragen aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Powerpeers doet dat door ervoor te zorgen dat klanten met zonnepanelen de zelf opgewekte zonne-energie delen met andere klanten van Powerpeers. Samen creëren we een omgeving waar ook onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen iets aan hebben. Energie voor elkaar!

Aanbod is exclusief voor ANBO-leden!

Uw voordelen:

  • Blijvend voordeel: 50% korting op vaste leveringskosten
  • Bespaar €85,- per jaar**
  • Duurzaam: 100% Nederlandse groene stroom van zelfgekozen energiebronnen
  • Korting blijft ieder jaar geldig, er is dus geen reden meer om ieder jaar over te stappen
  • Toegang tot een persoonlijk online-energiedashboard

*Om gebruik te maken van dit aanbod heeft u een e-mailadres nodig.

**Dit kortingsbedrag is berekend als 50% korting op de vaste leveringskosten voor stroom én gas. Bij alleen gas of alleen stroom is de korting dus de helft. De korting wordt ieder jaar verrekend op de jaarnota.

Nog geen lid, maar wel gebruikmaken van dit aanbod?

Een ANBO-lidmaatschap kost €48,- per jaar. Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap. Als u nu lid wordt én direct overstapt naar Powerpeers heeft u direct uw lidmaatschap eruit.

Bereken uw voordeel

Powerpeers

In het kort

  • Blijvend voordeel: 50% korting op vaste leveringskosten
  • Bespaar €85,- per jaar*
  • Duurzaam: 100% Nederlandse groene stroom van zelfgekozen energiebronnen
  • Exclusief voor ANBO-leden**