Korting bij DELTA Energie

Pak de grip op uw energiekosten terug!

Als ANBO-lid kunt u weer een contract met vaste prijzen bij DELTA Energie afsluiten.

Een contract met vaste prijzen geeft u rust: u sluit prijsstijgingen uit. Speciaal voor ANBO-leden geeft DELTA Energie 50% korting op de vaste leveringskosten. 

U maakt zelf de keuze in de looptijd van het contract: 1 jaar of 3 jaar vast*. Kies dus zelf hoeveel zekerheid u wilt. U ontvangt in beide gevallen 50% korting op de vaste leveringskosten.

Bij DELTA Energie krijgt u altijd 100% groene stroom. Voor gas kunt u kiezen uit DELTA MixGroen Gas (een mix van 2% groen gas en 98% CO2-gecompenseerd aardgas) of DELTA Gas (100% regulier aardgas). 

*3 jaar vast contract alleen mogelijk zonder zonnepanelen.

Wie is DELTA Energie?

DELTA Energie is al meer dan 100 jaar dé Zeeuwse energieleverancier. 80% van de Zeeuwen is klant bij DELTA Energie. Maar buiten Zeeland groeien ze snel.

Toch is DELTA Energie een relatief kleine speler op de energiemarkt en dat maakt ze flexibel en klantgericht. Hun klantenservice is zoals de Zeeuwen zijn: nuchter, efficiënt en vriendelijk. 

Al op 1  januari 2016 zette DELTA Energie in één keer alle klanten over op groene stroom. Daarnaast ondersteunt men het voor CO2-reductie belangrijke werk van verschillende natuurorganisaties. Ook is DELTA Energie partner van tientallen energiecoöperaties waarin buurt- of dorpsbewoners gezamenlijk groene stroom opwekken en werken ze samen met pioniers op het gebied van duurzame energie. Zo koopt ze bijvoorbeeld groene stroom in van de getijdencentrale in de Oosterschelde stormvloedkering die stroom opwekt met de kracht van eb en vloed.

Let op!

Wanneer u overstapt op een andere energieleverancier, dient u een aantal zaken goed in de gaten te houden zoals uw opzegtermijn bij uw huidige leverancier of een eventuele opzegvergoeding. Al deze informatie en meer over het overstappen op een andere energieleverancier, vindt u via onderstaande button.

Meer informatie overstappen

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

DELTA Energie Ledenvoordeel

In het kort

  • Nu tot wel €114 korting per jaar (peildatum dec23)
  • Eén of drie jaar lang vaste, scherpe prijzen
  • Eén of drie jaar lang geen prijsstijgingen, dus ook deze winter niet
  • 100% Groene stroom
  • Al meer dan 100 jaar dé Zeeuwse energieleverancier
  • Exclusief voor ANBO-leden