Speel de Account-quiz van SeniorWeb!

Maak kans op een draadloze koptelefoon en ontvang gratis Account-toptips!

Wachtwoorden, tweestapsverificatie, inloggen… Wat weet u van accounts en de beveiliging ervan? Test met de 8 vragen van de SeniorWeb Account-quiz uw kennis! U steekt er iets van op én u maakt kans op een draadloze koptelefoon van Sony. Om kans te maken op een prijs, maakt het aantal goed of fout beantwoorde vragen niets uit. Iedereen die zijn/haar gegevens achterlaat maakt kans! Ook ontvangt u dan gratis de Account-toptips met tips om uw accounts zo goed mogelijk te beveiligen.

Iedereen kan meedoen met deze Account-quiz van SeniorWeb, of u nu veel of weinig accounts hebt, of al wel of nog geen gebruikmaakt van tweestapsverificatie! 

Vul na deelname het formulier in en maak in oktober kans op een draadloze koptelefoon met ruisonderdrukking, een wachtwoordenlogboekje of een cursus Veilig en bewust online. Bovendien ontvangt u gratis de Account-toptips. In de toptips vindt u alles over het maken en beheren van wachtwoorden. Daarnaast leert u welke toegangsopties er zijn Windows- en Mac-computers, iPads, iPhones en Android-apparaten. Ook leest u welke beheeropties de verschillende apparaten hebben en wat u kunt u doen als u niet meer kunt inloggen op uw apparaat.

Speel de Account-quiz van SeniorWeb!

Speel de Accountquiz van SeniorWeb | ANBO Ledenvoordeel

In het kort

  • Test met 8 vragen uw kennis
  • Leer meer over accountbeveiliging
  • Maak kans op een koptelefoon, wachtwoordenlogboek of cursus
  • Ontvang gratis de Account-toptips