SeniorWeb: de computerhulp voor u

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb is dé computerhulp voor u. Wij helpen u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. En ANBO-leden krijgen aantrekkelijke korting!

€ 5,50 korting voor ANBO-leden

Word nu lid van SeniorWeb en profiteer tot eind 2024 van € 5,50 korting op uw eerste contributie. U betaalt tot eind 2024 dus maar € 13,50 in plaats van € 19,-. Ook ontvangt u het SeniorWeb Vakantieboek cadeau. 44 pagina’s vol digitale tips, inspiratie en puzzels. 

Over SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden. Al meer dan 25 jaar maken wij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Onze leden waarderen dit enorm en daar zijn wij erg trots op!

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10 en 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag.

Computerhulp die bij u past

Hebt u een computer- of tabletvraag? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, via telefoon of aan huis.

Meer over het lidmaatschap

Het SeniorWeb-lidmaatschap loopt per kalenderjaar en geldt totdat u het zelf opzegt. U betaalt tot eind 2024 maar € 13,50 in plaats van € 19,-. Dit aantrekkelijke aanbod geldt tot en met 30 augustus 2024. Bij het gebruik van een aantal PCHulp-diensten betaalt u een extra (vrijwilligers)vergoeding. In 2025 betaalt u € 40,- voor het lidmaatschap.

Exclusief voor leden

Lees hieronder hoe u gebruik kunt maken van deze aanbieding. 

ANBO Ledenvoordeel | SeniorWeb 2023

In het kort

  • Hulp via internet, per telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter
  • Les aan huis, online of bij u in de buurt
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • € 5,50 korting en een cadeautje voor ANBO-leden