SeniorWeb: de computerhulp voor u

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb is dé computerhulp voor u. Wij helpen u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. En ANBO-leden profiteren van aantrekkelijke korting!

€ 5,50 korting voor ANBO-leden

Word nu lid en profiteer in 2024 van €5,50 korting op uw eerste contributie. U betaalt voor het eerste jaar dus maar € 32,50 in plaats van € 38. Als u nu lid wordt, bent u de rest van 2023 gratis lid! Ook ontvangt u een SeniorWeb Puzzelboekje cadeau.

Over SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden. Al ruim 25 jaar maken wij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Onze leden waarderen dit enorm en daar zijn wij erg trots op!

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10 en 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag.

Computerhulp die bij u past

Hebt u een computer- of tabletvraag? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis.

Meer over het lidmaatschap

Het SeniorWeb-lidmaatschap loopt per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. U betaalt het eerste jaar in plaats van € 38 maar € 32,50. Dit aantrekkelijke aanbod geldt tot en met 31 december 2023.

Exclusief voor leden

Lees hieronder hoe u gebruik kunt maken van deze aanbieding. 

ANBO Ledenvoordeel | SeniorWeb 2023

In het kort

  • Hulp via internet, per telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter
  • Les aan huis, online of bij u in de buurt
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • € 5,50 korting voor ANBO-leden