Beveilig uw computer tegen ongewenste software met Malware Killer

Beveilig uw computer tegen ongewenste software met de Malware Killer van Iolo Technologies. Met dit online pakket voorkomt u dat er ongewenste programma’s worden geïnstalleerd op uw pc, als u per ongeluk op een verkeerde link heeft geklikt.

Wat is malware precies en waar loopt u het op?

Malware is een verzamelnaam voor kwaadaardige software. De term is een samentrekking van de Engelse woorden malicious en software en berucht onder computergebruikers, omdat op de computer aanwezige malware in het slechte geval veel schade kan veroorzaken. Zo loopt een malwareslachtoffer bijvoorbeeld het risico dat belangrijke informatie op straat komen te liggen, zoals inlogcodes, bankgegevens en persoonlijke gegevens. Ook kan aanwezige malware ervoor zorgen dat belangrijke veiligheidsaspecten van de computer, zoals de virusscanner en de firewall, worden uitgeschakeld.

Gelukkig verlopen lang niet alle malware-infecties zo desastreus en blijven de gevolgen vaak beperkt tot een trage computer, vervelende pop-ups, geen controle meer over uw startpagina’s en onverklaarbare foutmeldingen.

Hoe krijgt u malware op uw computer?

Het vervelende van malware is, dat uw computer geïnfecteerd kan raken zonder dat u het weet. Vaak loopt u een malware-infectie op door een lek in uw browser of in andere software, dus in Internet Explorer, Windows of andere software.

Zodra hackers of andere kwaadwillende een lek ontdekt hebben, gebruiken zij dit om malware om de computer te installeren. Malware voorkomen begint dan ook bij verstandig gebruik van de computer.

Dit doet u door programma’s zoals uw besturingssysteem of uw browser tijdig te updaten, zodat bestaande lekken tijdig worden gedicht. Ook andere verouderde software, zoals Java, wordt vaak misbruikt om malware op de pc te installeren. Zorg er dus voor dat u tijdig uw systeem update: dit kan veel toekomstig leed voorkomen.

Uw voordeel

Nu exclusief voor ANBO leden met 40% extra korting voor maar € 14,95 inclusief btw. 

Bestellen

Mallware Killer bestellen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via e-mail anbo@iolotechnologies.nl of telefonisch 06-13143838.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

ANBO Ledenvoordeel System Mechanic Mallware killer

In het kort

  • 40% korting nu €14,95
  • Beveilig uw computer tegen ongewenste software
  • Gemakkelijk online te bestellen
  • Exclusief voor ANBO-leden