Digitaal en online

Ledenvoordeel - Daten met ANBO-PCOB

Kom ook daten bij ANBO-PCOB

ANBO-PCOB heeft nu een eigen datingsite! De eerste leden hebben zich al ingeschreven, de eerste liefdes bloeien op. Doet u ook mee?

bekijk aanbieding
HCC Ledenvoordeel

Voordelig lid worden van HCC

HCC! helpt senioren in de digitale wereld.
De vrijwilligers van HCC!seniorenacademie helpen u bij uw vragen over het gebruik van een computer, tablet en smartphone, zoals bij internetbankieren en online zaken regelen met de overheid. Elke maand organiseert Seniorenacademie op 50 locaties in heel Nederland bijeenkomsten waar u terecht kunt voor gerichte informatie, presentaties en simpele reparaties.

bekijk aanbieding
SeniorWeb Enter magazine | ANBO

Gratis tijdschrift Enter van SeniorWeb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Bent u nog geen lid van SeniorWeb en wilt u kennismaken met Enter, het computertijdschrift dat SeniorWeb-leden elk kwartaal ontvangen? Dan kunt u een gratis exemplaar aanvragen!

bekijk aanbieding
SeniorenTAB Product foto's.png

SeniorenTAB, de tablets en smartphones voor senioren

ANBO-leden ontvangen 10% korting op de tablets en smartphones van SeniorenTAB. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor senioren en zijn makkelijk te bedienen.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | SeniorWeb 2023

SeniorWeb: de computerhulp voor u

SeniorWeb is de computerhulp voor u. SeniorWeb helpt u daarbij met praktische uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp. ANBO-leden profiteren nu van €5,50 korting.

bekijk aanbieding
EHBO Cursus | ANBO Ledenvoordeel

Online cursus EHBO

Deze online EHBO-cursus bereidt u voor op kleine en grote ongelukken die in en om huis gebeuren.

bekijk aanbieding
ANBO Webinars | Gratis voor leden | ANBO Ledenvoordeel

ANBO webinars

ANBO organiseert regelmatig een webinar voor ANBO-leden. Een webinar is een online-bijeenkomst. U kunt het gewoon lekker vanuit huis volgen. Achter uw computer, tablet of smartphone. U wordt tijdens de bijeenkomst bijgepraat over een bepaald onderwerp door deskundigen in de studio van ANBO.

bekijk aanbieding
Korting op uw mobiele telefoonabonnement | ANBO Ledenvoordeel

Korting op uw mobiele telefoonabonnement

Verloopt uw mobiel telefoonabonnement binnenkort? Stap over of verleng via UnitedConsumers en krijg korting op verschillende abonnementen bij bekende providers.

bekijk aanbieding
ANBO | Ledenvoordeel System Mechanic

Uw pc veilig en snel houden met de pakketten van System Mechanic

Wordt uw computer steeds trager? Loopt uw laptop vast?
Of nog erger, is uw computer niet (meer) goed beveiligd?
Met de pakketten System Mechanic of System Mechanic Ultimate Defense kunt u dit eenvoudig voorkomen. ANBO-leden ontvangen tot wel € 50,- korting.

bekijk aanbieding