Digitaal en online

Korting op Google producten | ANBO Ledenvoordeel

Korting op Google producten

Ontvang 25% korting op Google spraakproducten via de Google Store. Deze unieke ANBO-korting geldt op de Google Nest Hub en Mini.

bekijk aanbieding
ANBO | Ledenvoordeel SeniorWeb

SeniorWeb: de computerhulp voor u

SeniorWeb is de computerhulp voor u. SeniorWeb helpt u daarbij met praktische uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp. ANBO-leden profiteren nu van € 5,50 korting.

bekijk aanbieding
15% korting op Bo, ik ben ok – Handige telefonische alarmmelding

15% korting op Bo, ik ben ok – Handige telefonische alarmmelding

Bent u alleenwonend en gezond? Maar heeft u af en toe wel de angst dat als er iets met u gebeurt, u dan wellicht een langere tijd alleen ligt zonder hulp? Dan biedt Bo u een handige en betrouwbare dienst op uw telefoon aan. Eenvoudig te installeren en geen kastjes of knoppen nodig.

bekijk aanbieding
anbo-iphone-voor-beginners-boek

€5 korting op het boek iPhone voor beginners

Niemand ontkomt er meer aan: de smartphone. Er kan zoveel mee, maar hoe gebruikt u hem goed en veilig? Welke knop is ook alweer waarvoor, en welke soort e-mails zijn niet te vertrouwen? Smartphones kunnen soms best wel ingewikkeld zijn. Gelukkig is er een oplossing: het boek iPhone voor beginners. voor u als lid van ANBO met €5 korting!

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | SeniorWeb nieuwsbrief

Gratis digitaal nieuws en computertips van SeniorWeb

Bent u nog geen lid van SeniorWeb en wilt u kennismaken met Enter, het computertijdschrift dat SeniorWeb-leden elk kwartaal ontvangen? Dan kunt u een gratis exemplaar aanvragen!

bekijk aanbieding
EHBO Cursus | ANBO Ledenvoordeel

Online cursus EHBO

Deze online EHBO-cursus bereidt u voor op kleine en grote ongelukken die in en om huis gebeuren.

bekijk aanbieding
ANBO Webinars | Gratis voor leden | ANBO Ledenvoordeel

ANBO webinars

ANBO organiseert regelmatig een webinar voor ANBO-leden. Een webinar is een online-bijeenkomst. U kunt het gewoon lekker vanuit huis volgen. Achter uw computer, tablet of smartphone. U wordt tijdens de bijeenkomst bijgepraat over een bepaald onderwerp door deskundigen in de studio van ANBO.

bekijk aanbieding
Korting op een smartwatch | ANBO Ledenvoordeel

50% korting op een smartwatch

Als ANBO-lid krijgt u maar liefst 50% korting op een Connected Life smartwatch en dat betekent dat u slechts €64,95 betaalt in plaats van €129,95. Daarnaast profiteert u van installatiegarantie: hulp bij de installatie van uw slimme horloge, indien gewenst. Deze handige (autonome) smartwatch is voorzien van een telefoon- en SOS-functie en GPS. Waardoor u anderen altijd kunt laten weten waar u bent en dat u hulp nodig heeft!

bekijk aanbieding
ANBO | Ledenvoordeel System Mechanic

Uw PC veilig en snel houden met de pakketten van System Mechanic

Wordt uw computer steeds trager? Loopt uw laptop vast?
Of nog erger, is uw computer niet (meer) goed beveiligd?
Met de pakketten System Mechanic of System Mechanic Ultimate Defense kunt u dit eenvoudig voorkomen. ANBO-leden ontvangen tot wel € 50,- korting.

bekijk aanbieding
Korting op uw mobiele telefoonabonnement | ANBO Ledenvoordeel

Korting op uw mobiele telefoonabonnement

Verloopt uw mobiel telefoonabonnement binnenkort? Stap over of verleng via UnitedConsumers en krijg korting op verschillende abonnementen bij bekende providers.

bekijk aanbieding