Zo denk ik erover

Complete Wilsverklaring voor zorg en behandeling

In de veelgebruikte wilsverklaring Zo denk ik erover zijn alle belangrijke keuzes voor afscheid, zorg en behandeling in de toekomst compleet en overzichtelijk bij elkaar gebracht. In dit boekje kunt  naar keuze drie wilsverklaringen invullen: een zorgverklaring, niet-reanimeerverklaring en/of euthanasieverklaring. Dankzij de voorgedrukte antwoordmogelijkheden vergeet je geen belangrijke onderwerpen en kunt u aankruisen wat bij u past.

Heeft u bijvoorbeeld een contactpersoon aangewezen? Wilt u gereanimeerd worden bij een hartstilstand? En aan de beademing worden gelegd? Artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners zijn verplicht om zich hieraan te houden. Daarvoor hoeft u niet eerst naar de notaris voor een levenstestament.

Richard vulde de wilsverklaring Zo denk ik erover al driemaal in. Met zijn vader, zijn tweelingbroer en voor zichzelf: “Ik wilde niet dat mijn vader moest lijden, maar als je niks vastlegt, heb je geen uitweg. Het fijne van dit boekje is dat het wat luchtiger is, persoonlijker, maar dat je toch formeel vastlegt wat je zou willen als je doodgaat.”

Verpleegkundig specialist Annemarie Verduijn deelt de wilsverklaring Zo denk ik erover uit aan haar patiënten met een hersentumor. “Bij hen leeft namelijk altijd angst en bezorgdheid over de toekomst. Het kan opluchten die zorgen te uiten en aan te geven wat iemand belangrijk vindt voor de laatste levensfase. Als de ziekte vordert, is het mogelijk dat een patiënt op enig moment verwart raakt en dan is hij of zij minder goed in staat om zich uit te drukken. Een zorgverlener heeft daar heel veel aan, maar uw eigen sociale kring misschien nog wel meer.”

Uw voordeel

U betaalt €12,50 per boekje (inclusief verzenden), normale prijs is €16,15.
Gebruik hiervoor de kortingscode ANBOLEDEN (invullen in het vak ‘waardebon toepassen’).

Bestellen

Bestel online via uitgeverijzezz.nl/webwinkel. Heeft u een vraag, bel dan met uitgeverijzezz op telefoonnummer 024 – 711 42 49. De korting is geldig tot 1 juli 2021.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Boek
Click outside of the modal to close it
Boek

In het kort

  • €12,50 (inclusief verzending) normale prijs €16,15
  • Complete Wilsverklaring voor zorg en behandeling
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer