Woonconsulent

Fijn en veilig wonen, nu én in de toekomst?

Fijn en veilig wonen, nu én in de toekomst? Een goede voorbereiding is het halve werk. Want zo lang mogelijk zelfstandig wonen is het credo. Enerzijds omdat mensen dat zelf willen, anderzijds omdat zorg en ondersteuning steeds meer op maat en thuis wordt aangeboden. Een veilige woning draagt bij aan woonplezier en gevoel van comfort. 

ANBO Woonconsulenten bezoeken zelfstandig wonende leden aan huis en brengen risico’s op brand, inbraak en valgevaar in kaart. Zij geven op basis daarvan praktische veiligheidsadviezen. Daarnaast geeft de consulent advies voor woningaanpassingen om langer zelfstandig te blijven wonen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

De woonconsulent geeft u graag advies over uw woning. De woonconsulent brengt samen met u mogelijke woningaanpassingen en/of risico’s in kaart. 

  • Welke woningaanpassingen zijn er nodig? 
  • Is uw woning veilig, slipvrij en makkelijk te gebruiken? 
  • Zitten de stopcontacten op een makkelijke hoogte? 
  • Is uw woning logisch ingericht? 
  • Is er eventueel plaats voor een traplift? 

Wij komen graag bij u op bezoek

Indien u een huisbezoek door een van onze Woonconsulenten wenst dan kunt u dit aangeven bij de Raad & Daad Advieslijn via telefoonnummer: 0348 46 66 88 (iedere werkdag bereikbaar van 10.00 uur tot 15.00 uur) of via raadendaad@anbo.nl.

Een van onze Woonconsulenten is Elias Niehot. 

Lees het interview met Elias Niehot


Exclusief voor leden

Een huisbezoek van een woonconsulent is exclusief voor ANBO-leden. Bent u nog geen lid, maar wilt u wél gebruik maken van dit voordeel? Klik dan hier om lid te worden. 

LID WORDEN