Tuinhulp met korting via Hups

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare tuinhulp? Bij Hups begrijpen ze dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste hulp te vinden en helpen u daarmee.

Daarom Hups
  • Dienstverleners zijn gescreend en gemotiveerd.
  • Altijd afgestemd op jouw wensen.
  • Vanaf €25 per uur.
  • Goed verzekerd.
Kies zelf de werkzaamheden

Bepaal zelf welke werkzaamheden er voor u worden uitgevoerd, zoals snoeien, grasmaaien, onkruid wieden, planten water geven, bemesten, planten en verplanten, tuinafval opruimen, de tuin zomer- of winterklaar maken, en meer!

Over Hups (voorheen UWassistent)

Hups is uw partner voor gemak en ondersteuning aan huis. Ze helpen u graag bij het eenvoudig vinden van de juiste hulp. Bij Hups komt vraag en aanbod op één centrale plek samen, van allerhande hulp tot zorg en begeleiding, gewoon bij u in de buurt. Bespreek in een persoonlijk gesprek uw wensen  Dat kan! Met 34 échte vestigingen verspreid over heel Nederland bieden Hups u persoonlijke service en advies op maat. 

Hoe werkt het?

Een lokale vestiging van Hups bespreekt samen met u uw wensen en waar u ondersteuning bij nodig hebt. Meestal vinden ze binnen korte termijn een geschikte dienstverlener. Klikt het? Dan kan de hulp direct aan de slag! Kijk hier voor een vestiging bij u in de buurt.

Voordeel voor leden ANBO-PCOB

Leden van ANBO-PCOB betalen geen €24,95 eenmalige inschrijfkosten. Deze korting is alleen van toepassing wanneer de dienstverlening via een vestiging loopt en bij vermelding van het lidmaatschapsnummer/ op vertoon van uw lidmaatschapspas.

U kunt ook zelf online via Hups op zoek gaan naar een huishoudelijke hulp. Hierop biedt Hups geen voordeel voor ANBO-PCOB-leden.

Alle soorten hulp onder één dak

Naast tuinhulp biedt Hups ook hulp bij klusjes, huishoudelijke hulp, vervangende mantelzorg en lichte zorg

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Tuinhulp Hups

In het kort

  • U betaalt geen €24,95 eenmalige inschrijfkosten
  • Dienstverleners gescreend
  • Goed verzekerd
  • Exclusief voordeel voor ANBO-PCOB leden
Lees meer