SeniorWeb computerhulp

SeniorWeb: al 25 jaar dé computerhulp voor u

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb is al 25 jaar dé computerhulp voor u. Wij helpen u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. En ANBO-leden profiteren van aantrekkelijke korting van maar liefst €5,50 op uw eerste contributie. U betaalt voor het eerste jaar dus slechts € 29,50 in plaats van € 35,-. Bovendien ontvangt u het tipboekje Veilig webwinkelen cadeau.

Over SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden. Al 25 jaar maken wij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Onze leden waarderen dit enorm en daar zijn wij erg trots op!

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag.

Computerhulp die bij u past

Hebt u een computer- of tabletvraag? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis.

Meer over het lidmaatschap

Het SeniorWeb-lidmaatschap loopt per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. U betaalt het eerste jaar in plaats van € 35,- slechts € 29,50. Dit aantrekkelijke aanbod geldt tot en met 30 april 2022.

Meer informatie

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

SeniorWeb | ANBO Ledenvoordeel

In het kort

  • € 5,50 korting voor ANBO-leden
  • 4 x per jaar exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter
  • Les aan huis, online of bij u in de buurt
  • Hulp via internet, per telefoon of aan huis
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer