SeniorWeb computerhulp

Computerhulp die bij u past

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. ANBO-leden profiteren van aantrekkelijke korting.

Over SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden. Al bijna 25 jaar maken zij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. De vrijwilligers leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en de online cursussen kunt u direct aan de slag.

Hebt u een computer- of tabletvraag? De vrijwilligers van de SeniorWeb PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis.

Digitale training voor ouderen: ‘Desnoods leg je het vijf keer uit’

Al een kwart eeuw helpt SeniorWeb ouderen de weg te vinden op de computer. Van QR-codes tot DigiD en online bankieren: meegaan met de digitale tijd vraagt om enig geduld – en soms een duwtje in de rug. Lees het artikel in het NRC over hoe SeniorWeb u kan helpen. Als ANBO-lid kunt u voordelig lid worden van SeniorWeb. 

Uw voordeel

Het SeniorWeb-lidmaatschap loopt per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. U betaalt tot eind 2021 slechts € 17,- voor het lidmaatschap. In 2022 betaalt u € 35,- voor het gehele kalenderjaar. Dit aantrekkelijke aanbod geldt tot en met 26 augustus 2021. Meld u aan via het online formulier of neem contact met op met SeniorWeb via 030 - 276 99 65. 

Word nu lid en betaal slechts € 17,- voor uw SeniorWeb-lidmaatschap tot eind 2021. Bovendien ontvangt u het boek Overal internet cadeau!

Exclusief voor leden

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap of klik op de onderstaande button om lid te worden. Liever telefonisch lid worden? Bel dan met onze Ledenservice op tel. 0348 - 238 151.

Word lid van ANBO >>

SeniorWeb
Click outside of the modal to close it
SeniorWeb

In het kort

  • Slechts € 17,- tot eind 2021
  • 4 x per jaar informatie en tips in Enter
  • Les aan huis, online of bij u in de buurt
  • Hulp via internet, per telefoon of aan huis
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer