Korting op hulp van UWassistent

Korting op klus-, tuin-, lichte zorgtaken en huishoudelijke hulp

Kost het huishouden te veel tijd en energie? Blijft die ene klus maar liggen of wilt u de tuin klaar hebben voor komende zomer? Bij UWassistent kunt u terecht voor particuliere dienstverlening in én om het huis. En als ANBO-lid krijgt u nu korting op huishoudelijke hulp, tuinhulp én klushulp!

UWassistent

UWassistent biedt dienstverlening op maat, denk aan huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp, gezelschap en begeleiding. En mist u iets in het rijtje? Dan kijken ze samen met u waar u behoefte aan heeft en hoe we kunnen helpen. Bij UWassistent vinden ze het belangrijk dat de dienstverlening persoonlijk is, daarom werken we met vaste contactpersonen uit de regio. Zij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken om zo op zoek te kunnen gaan naar de juiste hulp voor u. Als ANBO-lid kunt u gebruikmaken van betrouwbare en voordelige:

Uw voordeel

Als lid van ANBO krijgt u nu korting op een gescreende huishoudelijke hulp, tuinhulp én klushulp bij UWassistent. U krijgt maar liefst 5% korting op de verschillende hulpen.

Gemiddelde tarieven

UWassistent werkt met gemiddelde uurtarieven. Iedere aanvraag is uniek en iedere klant heeft eigen wensen en behoeften. UWassistent levert maatwerk en hierdoor kunnen de tarieven per klant verschillen. De tarieven worden duidelijk met de klant vooraf besproken. Op dit moment zijn de gemiddelde tarieven voor de diensten als volgt:

  • Huishoudelijke hulp vanaf €20 per uur
  • Tuin- en klushulp vanaf €25 per uur
  • Begeleiding vanaf €22 per uur

Let op: De tarieven kunnen verschillen op basis van uw woonplaats

Dienstverlening UWassistent soms vergoed

In sommige gevallen is het mogelijk om - naast het ANBO voordeel -  bepaalde diensten van UwAssistent (deels) vergoed te krijgen door uw zorgverzekering, betaald vanuit een PGB of af te trekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Kijk hier voor meer informatie.

ANBO Ledenvoordeel UWassistent

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

UWassistent

In het kort

  • 5% korting op Huishoudelijke hulp
  • 5% korting op Tuin- en klushulp
  • 5% korting op Lichte zorgtaken
  • Persoonlijke dienstverlening en hulp op maat
  • UWassistent werkt met vaste contactpersonen uit de regio
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer