Korting op hulp van UWassistent

Korting op klus-, tuin- en huishoudelijk hulp

Kost het huishouden te veel tijd en energie? Blijft die ene klus maar liggen of wilt u de tuin klaar hebben voor komende zomer? Bij UWassistent kunt u terecht voor particuliere dienstverlening in én om het huis. En als ANBO-lid krijgt u nu korting op huishoudelijke hulp, tuinhulp én klushulp!

UWassistent

UWassistent biedt dienstverlening op maat, denk aan huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp, gezelschap en begeleiding. En mist u iets in het rijtje? Dan kijken we samen met u waar u behoefte aan heeft en hoe we kunnen helpen. Bij UWassistent vinden we het belangrijk dat de dienstverlening persoonlijk is, daarom werken we met vaste contactpersonen uit de regio. Zij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken om zo op zoek te kunnen gaan naar de juiste hulp voor u. Als ANBO-lid kunt u gebruikmaken van betrouwbare en voordelige:

Voordeel voor ANBO-leden

Als lid van ANBO krijgt u nu korting op een gescreende huishoudelijke hulp, tuinhulp én klushulp bij UWassistent. In plaats van €18,50 per uur, betaalt u €17,95 per uur voor een huishoudelijke hulp. En voor een tuin- óf klushulp betaalt u €23,- per uur in plaats van €25,- per uur.

Hulp aanvragen?

Kunt u ook wel wat hulp gebruiken bij het huishouden? Of zou een tuinhulp of klushulp wel handig zijn? Vraag dan uw hulp aan op www.uwassistent.nl/anbo óf bel op nummer 0348 - 724 831 voor meer informatie. U dient uw ANBO-lidnummer vermelden om gebruik te kunnen maken van de korting.

Klik hier voor meer informatie >>

Uwassistent algemeen
Uwassistent algemeen

In het kort

  • Persoonlijke dienstverlening en hulp op maat
  • 10% korting op hulp van UWassistent
  • Huishoudelijke hulp van €18,50 voor €17,95
  • Tuin- en klushulp van €25,- nu voor €23,-
Lees meer