Korting op huishoudelijke hulp

Betrouwbare huishoudelijke hulp via UWassistent

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp om u te ondersteunen bij het huishouden en het schoonmaken? Dan biedt UWassistent dé oplossing. Het werkt als volgt:

Bij UWassistent staan uw wensen voorop, daarom werkt UWassistent met lokale contactpersonen die samen met u bespreken waar u ondersteuning bij nodig heeft. Uw lokale assistent komt graag bij u thuis langs om in een vrijblijvend gesprek uw wensen te bespreken. Na dit gesprek gaan zij direct voor u aan de slag om een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp voor u te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen enkele dagen geregeld. De voorgestelde huishoudelijke hulp komt eventueel eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Klikt het tussen jullie? Dan kan de huishoudelijke hulp direct bij u aan de slag.

Uw voordeel

Als lid van ANBO krijgt u korting op huishoudelijk hulp via UWassisten. In plaats van €18,50 per uur, betaalt u nu €17,95 per uur voor een gescreende hulp. Betrouwbaar én voordelig dus!

Uw huishoudelijk hulp aanvragen

Vraag uw hulp met korting aan op uwassistent.nl/anbo óf bel op nummer 0348 - 724 831 voor meer informatie. Uw dient uw ANBO-lidnummer te vermelden om gebruik te kunnen maken van de korting.

Klik hier om dit voordeel te verzilveren >>

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

huishoudelijke hulp
Korting op huishoudelijke hulp UWassistent, nu €17,95

In het kort

  • Huishoudelijke hulp nu €17,95 per uur in plaats van €18,50 per uur
  • Gratis een vrijblijvend gesprek
  • UWassistent: persoonlijke dienstverlening op maat
  • Gescreende en vaste hulp
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer