Klushulp met korting via Hups

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare klushulp? Bij Hups begrijpen ze dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste hulp te vinden en helpen u daarmee.

Daarom Hups
  • Dienstverleners zijn gescreend en gemotiveerd.
  • Altijd afgestemd op uw wensen.
  • Vanaf €25 per uur.
  • Goed verzekerd.
Kies zelf de werkzaamheden

Bepaal zelf welke werkzaamheden er voor u worden uitgevoerd, zoals schilderijen of spiegels ophangen, meubels (de)monteren, schilderen, lampen vervangen of ophangen, verhuishulp, vloeren leggen, behangen, kleine reparaties, en meer!

Hups is er enkel voor de kleine klussen in en om huis.

Over Hups (voorheen UWassistent)

Hups is uw partner voor gemak en ondersteuning aan huis. Ze helpen u graag bij het eenvoudig vinden van de juiste hulp. Bij Hups komt vraag en aanbod op één centrale plek samen, van allerhande hulp tot zorg en begeleiding, gewoon bij u in de buurt. Bespreek in een persoonlijk gesprek uw wensen  Dat kan! Met 34 échte vestigingen verspreid over heel Nederland bieden Hups u persoonlijke service en advies op maat. 

Hoe werkt het?

Een lokale vestiging van Hups bespreekt samen met u uw wensen en waar u ondersteuning bij nodig hebt. Meestal vinden ze binnen korte termijn een geschikte dienstverlener. Klikt het? Dan kan de hulp direct aan de slag!

Voordeel voor leden ANBO-PCOB

Leden van ANBO-PCOB betalen geen €24,95 eenmalige inschrijfkosten. Deze korting is alleen van toepassing wanneer de dienstverlening via een vestiging loopt en bij vermelding van het lidmaatschapsnummer/ op vertoon van uw lidmaatschapspas.

U kunt ook zelf online via Hups op zoek gaan naar een huishoudelijke hulp. Hierop biedt Hups geen voordeel voor ANBO-PCOB-leden.

Alle soorten hulp onder één dak

Naast klushulp biedt Hups ook hulp bij tuinonderhoud, huishoudelijke hulp, vervangende mantelzorg en lichte zorg

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Klushulp Hups

In het kort

  • U betaalt geen €24,95 eenmalige inschrijfkosten
  • Dienstverleners zijn gescreend
  • Goed verzekerd
  • Exclusief voordeel voor ANBO-PCOB leden
Lees meer