Huishoudelijke hulp met korting via Hups

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare huishoudelijke hulp? Hups begrijpt dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste hulp te vinden en helpen u daarmee.

Daarom Hups
  • Dienstverleners zijn gescreend en gemotiveerd.
  • Afgestemd op uw wensen.
  • Vanaf €19 per uur. 
  • Goed verzekerd.
Kies zelf de werkzaamheden

Bepaal zelf welke werkzaamheden er voor u worden uitgevoerd, zoals stofzuigen, dweilen, ramen wassen, opruimen, toilet schoonmaken, keuken poetsen, badkamer schoonmaken, wassen en strijken, en meer!

Over Hups (voorheen UWassistent)

Hups is uw partner voor gemak en ondersteuning aan huis. Ze helpen u graag bij het eenvoudig vinden van de juiste hulp. Bij Hups komt vraag en aanbod op één centrale plek samen, van allerhande hulp tot zorg en begeleiding, gewoon bij u in de buurt. Bespreek in een persoonlijk gesprek uw wensen  Dat kan! Met 34 échte vestigingen verspreid over heel Nederland bieden Hups u persoonlijke service en advies op maat. 

Hoe werkt het?

Een lokale vestiging van Hups bespreekt samen met u uw wensen en waar u ondersteuning bij nodig hebt. Meestal vinden ze binnen korte termijn een geschikte dienstverlener. Klikt het? Dan kan de hulp direct aan de slag!

huishoudelijke hulp

Voordeel voor leden ANBO-PCOB

Leden van ANBO-PCOB ontvangen 5% korting op het uurtarief. Deze korting is alleen van toepassing wanneer de dienstverlening via een vestiging loopt en bij vermelding van het lidmaatschapsnummer/ op vertoon van uw lidmaatschapspas.

U kunt ook zelf online via Hups op zoek gaan naar een huishoudelijke hulp. Hierop biedt Hups geen voordeel voor ANBO-PCOB-leden.

Vergoedingsmogelijkheden

Aftrek inkomstenbelasting: Als u via Hups huishoudelijke hulp afneemt vanwege ziekte of invaliditeit, heeft u het recht om de kosten hiervan af te trekken van uw inkomstenbelasting. Wilt u een berekening maken van de daadwerkelijke kosten? Dat kan hier 

Vergoeding via het PGB: Als u ondersteuning nodig hebt door ouderdom, ziekte of een handicap, komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (PGB). Met een PGB koopt u zorg in bij een zelfgekozen zorginstelling, bijvoorbeeld bij Hups. De kosten van deze diensten worden dan tot wel 100% vergoed.

Vergoeding via de zorgverzekeraar: De vervangende mantelzorg via Hups wordt door alle zorgverzekeraars in Nederland vergoed, bekijk de brochure hier.

Alle soorten hulp onder één dak

Naast huishoudelijke hulp biedt Hups ook hulp bij klusjes in huis, tuinonderhoud, vervangende mantelzorg en begeleiding

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

UWassistent huishoudelijke hulp

In het kort

  • 5% korting op het uurtarief
  • Dienstverleners zijn gescreend
  • Goed verzekerd
  • Exclusief voordeel voor ANBO-PCOB leden
Lees meer